pátek 23. listopadu 2012

KOLEKCE MÉHO MAKE-UPU - Pudry

     Tak konečně pátek,co? :)

Dnes se mrkneme na zoubek druhému šuplíčku, která skrývá mé pudry. Tento článek bude nejspíš trošku kratší, protože jich není nějak moc, ale doufám, že i tak Vás bude bavit :)



     Mám pudrů sice pár,ale se všemi jsem nadmíru spokojená. Nemám vyloženě nějakého favorita, avšak, kdybych si musela vybrat jeden, byl by to asi Stay Matte (překvapení,co? :D)


     Možná se divíte, že Stay Matte mám dva. Jsou to dva různé odstíny a používám jen jeden, ten druhý je do zásoby, jelikož jsem ho měla zdarma k make-upu - neber to :D Fix and matte od Essence byl můj úplně první pudr, je super, ale trošku mě štve, že lítá vždycky všude kolem. O pudru Complexion perfection od Elfu jsem psala zde. No a posledním kouskem je Pierré René, který obsahuje houbičku a proto ho nosím s sebou v kabelce. Na to, že stál snad ani ne 80,- je vážně super :)

     No a vítězem dnešního šuplíčku je již zmíněný:



Bublinka :)

6 komentářů:

  1. stay matte je podle me neuzasnejsi pudr vsech dob :-) mam take dve barvy - transparent a potom nejakou lehoucce do ruzova - asi nejsvetlejsi .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich moc nezkusila, ale nemám potřebu hledat nic lepšího, nehledě na to, že bych asi něco lepšího hledala hodně těžce :) dneska jsem díky němu matná celý den :))

      Vymazat
    2. presne! Ja bohuzel nez jsem ho nasla jsem zkusila :( ale uz nikdy nic jineho nekoupim! :-))

      Vymazat
  2. Super sbírka!:) Ten Stay Matte od Rimmelu je nejlepší!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky na něj čtu jen samou chválu :).

    OdpovědětVymazat
  4. No je vážně fajn :) Teď jsem na něj dokonce měla v DM slevu, byl za 59,- bohužel, jak jsem psala, mám teď jeden do zásoby a nechtěla jsem si syslit další, aby se třeba nezkazil, tak jsem aspoň udělala radost kamarádce :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3