úterý 9. října 2012

V hlavní roli Stydlín

Ahoj krásky :)
     Já nevím, jak Vy, ale já bych klidně snesla zase nějaké prázdniny :D Sice jsem ve škole byla zatím tři dny, ale už mám toho plný brejle, jak se říká. Víkend jsme s přítelem strávili nad učením (kromě Boyfriend tagu a návštěvy divadla, viděli jsem Pygmalion, takže jsem ráda, že jsme i trochu kulturní:)), prostě "romantika". No nedá se nic dělat, vysoká je vysoká. Snad jste měly odpočinkovější víkend :)

     Dnes mám pro Vás další lakovací článek, tak se Vám snad bude líbit :) Podle nadpisu jste asi pochopily, že se jedná o další lak ze "sněhurkovské" kolekce, tentokrát s názvem 07 Bashful tedy po našel Stydlín.


     Předem prosím omluvte ne úplně vzhlednou úpravu mých nehtů. Lakovala jsem v rychlosti a jen jednou vrstvou. I přesto si myslím, že lak svůj účel splnil :) Jedná se travičkově zelenou barvu ze zlatým shimmerem. Mně osobně se moc líbí. Lakoval se celkem dobře, schnul průměrně rychle (mně to teda připadalo jako celá věčnost, protože jsem opravdu spěchala :D).


ve stínu


na sluníčku

     Dříve jsem na laky na nehty vůbec nebyla, možná je to teda tím, že jsem několik let nosila nehty gelové. Postupem času ale zjišťuju, že se laky na nehty stávají mou docela silnou úchylkou :D Tato kolekce od Essence mě docela mile překvapila. A co Vy vlastníte nějaký lak z této limitky? :)

Mějte se krásně, Bubble :)


4 komentáře:

  1. Také jsem se o prázdninách těšila do školy a teď už toho mám plné zuby :D. Z této limitky nemám ani jeden lak, protože laky od Esence nemůžu nikde v okolí sehnat, což je podle mě velká škoda, zvlášť když vidím, kolik krásy se s tím dá nadělat. Jinak ta barva je pěkná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak myslím, že s tou školou to máme všichni stejné :D Jinak ty laky, to je velká škoda, já je miluju, většinu laků mám od Essence, líbí se mi barvy a cena :)

      Vymazat
  2. Žádný z kolekce nevlastním, je fajn, že se laky stávájí tvými oblíbenci :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3