pondělí 6. srpna 2012

NATURAL RADIANCE BLUSHER - PŘIROZENÁ TVÁŘENKA

     Jsem blázen do tvářenek, takže je celkem logické, že jsem musela zkusit i tu od Elfu. I když na tuto tvářenku nejsou dvakrát kladné recenze, řekla jsem si, že těch 39,- prostě obětuju.

     Mám jí v odstínu Flushed - 2304. Na obrázku vypadá jako velmi sytě růžová, takže jsem měla trošku strach, abych nevypadala jako Marfuša, ale ve skutečnosti, po nanesení na tváře, tak tmavá opravdu není. Zkrátka a dobře barva je to růžová s jemňoučkým zlatým nádechem.


     Předem říkám, že pro tuto tvářenku moc vlídných slov nemám. Takže za prvé - neuvěřitelně práší a po nanesení na tváře na nich skoro nic nemáte. Za druhé - to balení je katastrofa. Všimla jsem si, že hodně kupujících si na Elfu stěžovalo, že se do tvářenky nemohou dostat. To se mi tedy nestalo. Tvářenka nemá klasické vyklápěcí otevírání, ale vysouvací, to mi nějak zvlášť nevadí, ale celkově působí strašně rozviklaně nebo jak to říct. 


     Teď pár pozitiv. Opět musím zmínit cenu, jako většina produktů ze základní řady je i tato tvářenka za 39,-. Musím říct, že víc bych za ní ani nedala. Na druhou stranu, barva se mi opravdu moc líbí, ale to je asi tak všechno.  


     Takže závěrem bych asi řekla, že tvářenka podle mého názoru nestojí ani za těch necelých čtyřicet korun. Barvy jsou sice moc hezké, ale tento produkt bych volila spíše jako nouzovku někam na cesty. Bubble.


2 komentáře:

  1. Je to hezká barva, ale je fakt, že tvářenky od elfu ze základní řady bejvaj hodně často označovaný jako propadáky :D.

    OdpovědětVymazat
  2. To už jsem taky zjistila :D Ale zvědavost byla silnější :D Každopádně ji užiju jako nouzovku, toho se nebojím :) A děkuji za komentář, je celkově druhý :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3