pondělí 18. března 2013

New In

Ahoooj,

konečně je tu článek s nějakými fotkami. Když jsem šla dnes z praxe, stavila jsem se v pár obchodech, abych taťkovi koupila dárek k narozkám. Dárek jsem sice koupila, ale má peněženka zaplakala, protože jsem musela za úspěšný den obdarovat i sebe :D - néé, nejsem sobecká, jen si ráda dělám radost nebo nakupuju, abych zahnala žal :D Taky to tak máte nebo jsem nějaká divná?

No nejdřív jsem se stavila v Kiku. Tady nakupuju ráda zejména kalhoty, protože mám celkem široké boky a toto je jeden z mála obchodů, kde nějaké vyhovující seženu. No dnes jsem tady ale nenakupovala kalhoty, ale náušnice - jooo, čtete dobře náušnice :)


Tyhle korálkové "hrozny" mi připomněly jaro, které se soudě podle dnešního počasí ještě nehodlá přiblížit :/ No a nechali by jste je tam za 25,-? :)


Zlato-tyrkysové "placičky" jsem měla v košíku jako první - moc se mi líbily (taktéž 25,-)


Sada tří párů v námořnickém stylu mě taky hnedka upoutala. Měli také modrou variantu s lodí nebo bílou s námořnickým kormidlem (Cena za sadu také 25,-)


V Kiku jsem ulovila také tento svetr. Ve skutečnosti je mnohem tmavší, než na fotce. Je dlouhý pod zadek s docela velkým výstřihem a na knoflíky. Tenhle typ svetrů mám moc ráda a navíc jsem za něj dala jen 55 Kč



Potom jsem skočila jen tak na čumendu do Takka. V Takku nenakupuju moc často. To oblečení mi většinou připadá jako hadry z nekvalitního materiálu. Jediné, co v tam nakupuji ráda, jsou podprsenky a bižuterie. Jak správně tušíte, dneska byla na pořadu dne právě bižu.


Tyto krucánky mě zaujaly především kombinací barev (tmavě fialová, černá a červená), 29,-


Haircuff už chvíli okukuju, ale přišel mi nesmysl za něj dávat skoro 150,-, za 29,- už mě to tak nebolelo :D


Stavila jsem se taky v DM, kde jsem si koupila peeling od Baley


No a během měsíce se mi podařilo nashromáždit taky nějaké rtěnky, které jsou poslední dobou moje velká slabost.


Nad Maybelline Shocking Coral jsem slintala hned od té doby, co přišla do drogerie, nakonec jsem samozřejmě neodolala :D No a zbylé dvě rtěnky, jsem si koupila ve výprodejových košíčcích v Tescu (psala jsem Vám o tom minulý týden). Prostřední je Rimmelka - nejdokonalejší nude rtěnka, jakou jsem kdy viděla. A nakonec Loreálka, která božsky voní (barva je mnohem světlejší, než na fotce).

Tak koukám, že jsem se zas pěkně rozjela :D Gratuluju, pokud jste dočetli až sem, protože vidím, jak je tenhle chlubící článek vyčerpávající :D Také mě napadlo, že bych Vám mohla postupně představit svou sbírku bižuterie. Mám toho opravdu kvanta, tak když tak napište, jestli by jste takovou sérii článků uvítali :)

Bubble.

14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Taky jí zbožňuju, nejvíc teda sprcháče a tělová mléka :)

      Vymazat
  2. krasne naušničky :)

    Ak by si sa nehnevala tak by som ťa chcela pozvať na svoj novy blog,ktorý som prednedávnom založila :)

    http://eeverywomen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ráda nakupuju jen tak sobě pro radost a občas i abych zahnala špatnou náladu (doopravdy to pomáhá!). :) Tvoje úlovky ze slev jsou parádní a samozřejmě že ano, uvítala bych sérii článků o Tvé bižu sbírce! Moc ráda se podívám k někomu do jeho zásob. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu náladu to máš pravdu, je to prostě droga :D Jinak jsem ráda, za Tvou reakci, připravím tedy mou bižu sbírku, vydá to tak na padesát článků :D

      Vymazat
  4. To se asi zase brzy zastavím v Kiku, navíc zahánět žal zrovna teď asi nějakou dobu budu :(. Článek o bižuterii uvítám :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zastav Rory, fakt se tam dají sehnat hezký levný náušničky, jak vidno :) A článek resp. články o bižu budou :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. I já miluju náušnice, za chvíli se v nich budu moct koupat :D....A děkuji :)

      Vymazat
  6. Ty náušnice jsou vážně nádherné!!! A cena ještě lepší. :)

    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3