neděle 17. března 2013

Mé oblíbené Youtuberky za poslední dobu

Rozhodla jsem se Vám představit svých pět oblíbených českých a pět cizích Youtuberek, které v poslední době velmi ráda sleduju. Těch slečen je samozřejmě mnohem víc, ale já si dala tento limit, abych tu neměla dvoukilometrový seznam :) Snad díky tomuto článku narazíte na další sympatické dámy, které můžete sledovat :)

(Po kliknutí na jméno Youtuberek se Vám otevře jejich YT stránka - snad :))

ČESKÉ YOUTUBE GURU :)

Krásná sympatická mladá žena, kterou mám poslední měsíc úplně nejraději. Má skvělé vyjadřování a prostě se celkově výborně poslouchá. Sleduju jí už od jejích začátků a musím říct, že se mi každé video líbí víc a víc.

Myslím, že Adélku zná už snad každý, kdo sleduje kosmetická videa na Youtube. Je krásná, příjemná a její hlas hrozně ráda poslouchám. A navíc mám díky ní tento rozjasňovač a narazila jsem na Imagine Dragons - děkuji :)

Na to, že je paní Lucie na Youtube ani ne půl roku, má už celou armádu odběratelů - samozřejmě právem :) Jedná se o jednu z mála profesionálek (nebo jedinou?), která se videím věnuje. Strašně ráda ji poslouchám, protože má příjemný hlas jako Tereza Kostková :)) Paní Lucie ví a vyzná se a je prostě skvělá :)

Natálka je na YT měsíc a já ani nevím, jak jsem na ní narazila, každopádně jsem strašně moc moc ráda. Je krásná, milá a příjemná a má stejnou úchylku jako já - kabelky :))

Bohužel nevím, jak se tato slečna jmenuje ve skutečnosti, každopádně její videa jsou boží! :) Je správně střelená a vždycky se prostě musím smát :)

DÁMY ZE ZAHRANIČÍ

Emma je myslím už legendou, co ta dokáže se štětci a líčidly, to mi prostě hlava nebere :)

Katarína je ze Slovenska, ale to už je přeci taky cizina :)) Je krásná a s líčením také zvládá úplná kouzla. Narazila jsem na ní nedávno, ale už patří mezi mé oblíbenkyně :)

Další zahraniční krásná s dokonalými vlasy :)

Terezku myslím taky určitě znáte. Další Slovenka, kterou obdivuji zejména v jejím umu tekutých linek, je to můj vzor :)

Liz je z Floridy a byla to úplně první zahraniční Youtuberka, kterou jsem sledovala, takže jistě chápete to duševní pouto :))


A jaké jsou Vaše oblíbené Youtube guru?

8 komentářů:

  1. já miluju andreas choice a nebo monroemisfit makeup :D

    OdpovědětVymazat
  2. woow dakujem za rady :)

    Bola by som rada keby si obzrela moj novy blog :)
    http://eeverywomen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. ja nepoznam ziadnu :) ale moja momentalne top oblubena je MissGlamorazzi :)

    Inak ak sa o seba rada staras mozno ta potesi sprava o tom, ze Philips prisiel na trh s revolucnou novinkou v odstranovani chlpkov. Uz nikdy nemusis mat porezane nohy pretoze Lumea Precision Plus odstrani chlpky na zaklade sveta a uz sa nikdy neobnovia!
    Recenzia u mna tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/philips-lumea-precision-plus.h

    OdpovědětVymazat
  4. Dámy, určitě na tyto Youtuberky mrkněte, stojí to za to :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3