sobota 2. března 2013

F&F Galaxy Glow

Krásnou sobotu přeju, 

dneska Vám představím tuto "rozjasňující bázi" od značky F&F, o které už jsem psala v nakupovacím článečku. Donedávna jsem ani nevěděla, že Tesco má svou značku kosmetiky, ale jsem docela příjemně překvapená. Jak už víte, nedávno probíhala výprodej této kosmetiky se slevou 70% (u nás ještě probíhá) a myslím, že určitě stojí za to jí vyzkoušet. Tento rozjasňovač byl z původních 270,- za 81,-



Rozjasňovač byl zabalený v této krabičce, která je od přehrabování v košíčcích, kde kosmetiku mají, celá obouchaná. Ale jak víme, o krabičce to není :)




Samotný rozjasňovač je ve skleněné nádobce s plastovým víčkem - tohle opravdu hodně oceňuju, vypadá to skvěle a balení je vážně bytelné. Jak můžete vidět na poslední fotce, obsah je 11 ml a já mám pocit, že tento kalíšek mi vystačí do konce života :))


Konečně k samotnému obsahu ;) Konzistence je, jak jsem řekla napsala, taková pěnová. Pro představu - je o něco tužší než tvářenka Fruity od Essence nebo prostě jako nějaký krém. Pracuje se s ním velice dobře. Neobsahuje žádné mega třpytky, je to prostě jen roztíratelný lesk.



Základní barvou je zlatá s odlesky do růžova, vidím ale i kapku bronzové. Barva je to vážně krásná. Celodenní výdrž určitě zaručena. Parfemaci tento rozjasňovač nemá žádnou, což mě trošku mrzí, protože kosmetiku ráda očichávám :))
Moc mě mrzí, že při focení nesvítilo sluníčko, protože by barva určitě vynikla líp, každopádně doufám, že pro představu to jde :)


Je to můj první pěnový (tekutý) rozjasňovač, mám jen ty pudrové a v tužce, a jsem s ním moc spokojená. Za 270,- bych si ho nejspíš nekoupila, protože jak mě znáte, zbožňuju výprodeje a slevy :) ale myslím, že i přesto tato cena rozjasňovači vážně odpovídá :)

12 komentářů:



  1. Ak by is chcela tak by si mohla prisť pozrieť moj novy blog len teraz ho rozbieham :)
    Ak by ťa zaujal tak by si mohla ho sledovať .:P

    A prebieha giveaway :) bola by osm rada ked by si sa zučastnila :)
    pekny den :)

    http://eeverywomen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá úžasně, až se zastavím v F&F tak si ho koupím :)




    PS: Zvu tě k sobě na giveaway.
    http://bloggerandbeautifullife.blogspot.cz/2013/01/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně nevypadá špatně, já ho v tom F&F nějak přehlédla...

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě vypadá moc hezky na tvářích :), já jejich kosmetiku naživo také zatím neviděla :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda. Já mám v plánu vyzkoušet ještě něco dalšího, dokud to nezdražej :D

      Vymazat
  5. ja ho mam tiez je to ten naj co mam doma, urcite lepsi aj ako MAC :)
    Inak pozyvam ta na TOP giveaway o balicek produktov Macadamia Hair tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? :O Já teda jako studentka žádný produkt od MAC nezkusila, ale myslím, že se dá najít spousta levnějších variant a stejně pěkných :) A děkuji za pozvání ;)

      Vymazat
  6. Jsem moc rada, ze jsi s nim spokojena! A ulovila jsi ho za fakt uzasnou cenu! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je úžasný :) a jak píšeš, za tu cenu jsem ho tam prostě nechat nemohla :))

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3