sobota 16. února 2013

Make up Academy - Lak na nehty v odstínu 5

Ahoj krásky,

tak jak užíváte víkend? Já nic moc, asi na mě něco leze a to v pondělí začíná nový semestr :/ Dneska Vám přináším po dlouhé době další lakovací článek. Dneska si posvítíme na další věc z mé objednávky od MUA, je jí lak na nehty v odstínu 5 - řekla bych tmavší mint barva.



Nejdřív technické údaje :) Odstín 5, bez shimmeru. Laku je v lahvičce 6,2 ml. Balení pěkné, ale o to nám tak úplně nejde. Na stránkách prodejce můžete vidět vzorník odstínů, které nabízí. Řekla bych, že barvy laků poměrně odpovídají, to se však nedá tvrdit o ostatních výrobcích.


Omluvte prosím zkreslený odstín laku, na této fotce jde především o štěteček, který je katastrofální. Nevím, jak u ostatních laků, možná mám jen vadný kus, ale je šíleně "rozšklebený" a lakovalo se s ním opravdu hrozně. Na nehtech lak zanechává čáry, které zmizí až s přidáním druhé vrstvy. Když jsem lakovala první vrstvu, byla jsem vážně nešťastná, ale řekla jsem si, že za tu cenu to nějak přežiju.

První vrstva zaschla poměrně rychle, což mé rozhořčení trošku zmírnilo :) Přidala jsem tedy vrstvu druhou, která byla také velmi rychle suchá. Lak začal vypadat opravdu hezky a bez vrchního laku vydržel tři dny, což je myslím fajn :)



Shrnuto podtrženo. Lakování je o nervy. Když to ale vydržíte, čeká Vás moc pěkná barva s celkem slušnou výdrží, a abych nezapomněla - rychlé schnutí. Lak stojí 1 libru, já ho měla ještě s 50% slevou. Za tu cenu nákupu nelituju, barva se mi opravdu moc líbí a s tím štětečkem se prostě nějak poperu :))

Krásný zbytek soboty, Bubble.

6 komentářů:

  1. Vypadá celkem hezky :). Mint nosím hlavně na jaře a v létě :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohl by být kapku světlejší klidně :) Já nosím barevný hlavně v zimě - přivolávám léto :D

      Vymazat
  2. Super barva, mám takovou kabelku, takže by se mi hodil i lak :-)

    WorldByBella


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně by se zas hodila kabelka, mám jich sice ke čtyřiceti, ale tuhle barvu ještě ne :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3