středa 19. prosince 2012

New In + rychlý zdravý oběd

     Ahoj, moji milí čtenáři :)
Rozhodla jsem se, že s Vámi dnes podělím o moje poslední menší nakupování a výhru. V poslední době se držím celkem zkrátka, co se nákupů týče. Je to zejména proto, že budou Vánoce a tak jsem spíš myslela na druhé, než na sebe a taky proto, že jsem teď spíš upnutá, na své nitro, než na zevnějšek. To znamená, že teď spíš žiju tím svým "novým životem", ne kosmetikou, ale vůbec to neznamená to, že bych o sebe přestala pečovat zevnějšku, jen si prostě myslím, že je důležité začít uvnitř :)
     Tak a tady už to, co jsem si v poslední době pořídila :)



     Takže to vezmu zase postupně zleva:

  • Pigmenty od Essence se mi líbily už od té doby, co limitka vyšla, ale řekla jsem si, že prostě odolám - no samozřejmě, že neodolala :D Fialový mám z výprodeje za cca 35 Kč. Zlatý pigment jsem měla jako první a koupila jsem ho za plnou cenu asi 65,- podle mě jde teda spíš o jemné třpytky, než o pigment, ale budiž.
  • Zázračný mandlový kelímek mám z každoroční akce za 79,- Voní příjemně, mám už asi třetí balení, předchozí tedy byl ten obyčejný a čokoládový.
  • No a po Lip Smackeru toužím už opravdu hooodně dlouho a když jsem je zahlédla v Nanu Nana, skákala jsem dva metry vysoko. Je to opravdu tak super, jak se všude píše, voní úžasně a chutná ještě líp. Když teď zobu samou zeleninu, tak si pochutnám aspoň na tom balzámu :D Stál mě 60 Kč a určitě si pořídím ještě další varianty.
  • No a nakonec profláklý make-up od Gabrielly Salvete, který jsem měla možnost otestovat díky Romče. Dostal se ke mně teprve v pondělí, takže ho chci pořádně vyzkoušet a potom samozřejmě napíšu víc. Každopádně si myslím, že není vůbec špatný (zatím :)) Myslím, že v drogerii je k sehnání za 199 Kč.

     Dost nákupů, teď pár slov k tomu, jak pokračuje mé zdravé stravování (snad se nebudete zlobit :)). Ve čtvrtek to budou již tři týdny a musím říct, že jsem si už celkem zvykla. Snažím se alespoň ob den cvičit a minimálně jednou týdně chodím na kondiční plavání. Strava se skládá hlavně ze zeleniny a ovoce, ale musím se přiznat, že jsem o víkendu zhřešila a dala si oba dny čokoládu, ale přežila jsem :D Zastávám ten názor, že tělo si prostě řekne, když mu něco chybí a nemělo by se podceňovat :)

     Toto je můj dnešní oběd (byla jsem trošku líná :D). Uvařila jsem si v bujónu sojové kostky, po kterých se  mimochodem můžu utlouct no a nemohla chybět ani zeleninka. Pošmákla jsem si :)



Mějte se krásně, Bublina :)

9 komentářů:

  1. Já už jsem po Lip Smackrech také pátrala a ještě nikde neobjevila :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyšela jsem, že se dají sehnat i v některých Intersparech ;)

      Vymazat
    2. já je viděla jen v Německu..

      Vymazat
  2. Já jsem zvědavá na ten make-up :) Jinak sojové maso moc nemusím...já jsem holt čistokrevný masožravec! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem masová, ale tohle je v mém hubnoucím období pro mě skvělá varianta :) každopádně si ale maso neodepírám :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Dělám s nimi i rýžové nudle ještě s kuřecím masem a je to vážně mňamka :)

      Vymazat
  4. ÁÁÁÁ Lipsamcker :-D doufám,že ho dostanu pod stromeček od maminky :-)chci Sprite.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páji, budu držet pěsti, aby ti ho ehm... Ježíšek přinesl :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3