sobota 3. listopadu 2012

Rimmel Match Perfection Cream Gel Foundation

Krásné sobotní ránko,
tak jak jste se vyspaly dámy? :) Já docela dobře, přítel mě teda vzbudil na můj vkus moc brzo a to už o půl desátý...grrrr :D

     Dnes jsem tu po delší době zase s recenzí, říkala jsem si, že Vás ty tagy možná trošku nudí :) Tentokrát se zaměřím také na hodně známý make-up od Rimmelu a to Match Perfection.


     Proklínám zářivky v drogérkách a to nejmíň do pátýho kolena, protože přinýst si domů takovouhle oranžádu, to jsem fakt nechtěla :D Make-up jsem kupovala ve slevě v Rossmannu za 99,-. Už docela dlouho jsem ho chtěla vyzkoušet, tak jsem prostě neodolala. Když jsem ale barvu, která se mimochodem jmenuje 201 Classic Beige, prozkoumala na denním světle, zhrozila jsem se. Je to vyloženě tmavě hnědá se silně oranžovými podtóny. 



     

     A tak když už jsem si tu oranžádu pořídila, rozhodla jsem se, že jí i vyzkouším. A světe div se, není to zas taková hrůza, jak se zdálo. Přes zimu ho samozřejmě nosit nehodlám, ale na léto tenhle make-up bude určitě fajn :) Jsem od přírody trochu tmavší tip, takže na mě celkem sedí, pro bledule tenhle odstín ale rozhodně není :))



     Tak dost mých průpovídek, vrhneme se na pořádné povídání. Konzistence make-upu je naprosto super. Je lehoučký, dobře se s ním pracuje, fleky nedělá. Na pleti vydrží poměrně dlouho. Kdyby jsem si svou blbostí a blbostí zářivek nepořídila tak tmavý odstín, určitě bych používala častěji.
     Také se mi moc líbí kelímek, ve kterém je make-up prodáván, připadá mi to mnohem praktičtější, než tubičky, protože make-up můžete spotřebovat opravdu do poslední kapičky. V kelímku ho najdete 18 ml. Krytí je podle mě takové průměrné, určitě by to mohlo být i lepší, ale cena/funkce odpovídá.





     Závěrem bych řekla, že mě tento make-up nezklamal, ale zase tak nadšená z něj nejsem. Možná je to i tím blbým odstínem. Takže jestli se mi ho vůbec podaří dopotřebovat další asi zkoušet nebudu.

Krásný víkend, Bublina :)



8 komentářů:

  1. Taky po něm pokukuju a navíc...když je v akci :D Ach jo...:D
    Jinak,já se dneska vyspala krásně,ale přítel mě taky vzbudil brzo,ale doslova a do písmene,jelikož byl čilej už v 7 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli ho zkusíš, tak dej vědět, jak Ti sedí :) Teda to je neřád, sedmou bych nerozdejchala :D

      Vymazat
  2. Už jsem nad ním přemýšlela :)
    Vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně osobně, jak už jsem psala, se na něm nejvíc líbí ten kalíšek :D Ale co se týče make-upů, jsem celkem rozmazlená :))

      Vymazat
  3. vypadá docela fajn, taky si musím pořídit nějaký pořádný make-up teď na podzim a zimu :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na zimu nebojím ani Dermacol Coveru na celý obličej, nejraději ho míchám s nějakým lehkým make-upem :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3