neděle 25. listopadu 2012

KOLEKCE MÉHO MAKE-UPU - Tvářenky a rozjasňovače

     Krásnou neděli, moji milí :)

 A máme tu čtvrtý šuplík, který skrývá tvářenky a rozjasňovače :) Tvářenek mám celkem požehnaně, ale nemůžu říct, že bych je nevyužila, každý den se snažím použít jinou, abych některou z nich nezanedbávala :)





     Když o tom tak přemýšlím, s tvářenkami jsem začala taky celkem nedávno. No a s rozjacňovači? Ještě nedávněji :D I když, když se dívám na ten šuplíček, vypadám jak letitá sběratelka.


     Na úvod - prosím Vás ta "Mac" tvářenka opravdu není Mac :D Dlouho jsem sháněla nějakou do oranžova a to tahle přesně je - obsahuje dva odstíny, je taková vyklápěcí a já jí mám moc ráda. Na Ebay jsem si objednala no name tvářenku a hohóó on je to prej Mac :D V poslední době mám nejraději tu od Mary Kay, což je vlastně paletka - obsahuje ještě tři oční stíny. Nejhorší je asi Essence - Rebels, což je krémová tvářenka, kterou lze použít i na rty. Na rtech je neuvěřitelně suchá a na tvářích nevydrží.


     Další složkou šuplíčku jsou rozjasňovače. Nejraději mám ze Sephory - o něm jsem psala zde a taky ten z limitky Breaking Dawn, o něm jsem psala v New in tady. Vlevo dole je třpytivý pudr od Alverde, který je opravdu hodně třpytivý - takže leda na Silvestra. O multifunkčím líčidle od Elfu si můžete přečíst tu - opravdu ho nepoužívám. No a posledním rozjasňovačem je rozjasňovač v tužce od Alverde, který je opravdu super. Nejraději ho používám do vnitřního koutku oka, kde mu to sluší nejvíc :)

     No a nakonec vítěz dnešního šuplíčku - tadáááá:


Bubli bubli :D

8 komentářů:

  1. Ta ze Sephory vypadá božsky :)
    Jen na ni mít přebytečné finance :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky je :)) Dlouho, hooodně dlouho jsem nad ním slintala a když měli akci 2+1 zdarma a moje peněženka zrovna neměla anorexii, šla jsem do něj :D

      Vymazat
  2. Tak pro ten rozjasňovač ze Sephory si skáknu (když jsem nesehnala ten Essence...) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je o něco víc třpytkatější, než Essence a docela práší, ale určitě je to krásná barva a dokonale voní :)

      Vymazat
  3. Já se snažím tvářenek co nejvíc zbavovat, protože mi připadá, že vůbec neubývají :D. Tak je chci tak nějak dodělat a pořídit si nějakou pořádnou :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je rozumný :) Já se bohužel takhle zodpovědně chovat neumím :D

      Vymazat
  4. tak z tohohle suplicku mame spolecne jen ty rozjasnovace Sephora a Essence :-) a souhlas s tim, ze ten od Sephory je naprosto super!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to už vím :) Myslím, že tyhle rozjasňovače budou mít ještě moje děti :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3