pondělí 26. listopadu 2012

KOLEKCE MÉHO MAKE-UPU - Paletky očních stínů

Ahoj Berušky,

dneska, pokud se nepletu, odhalujeme pátý šuplíček, který skrývá mé paletky očních stínů. Na stíny si poslední dobou opravdu potrpím a tak jich mám (myslím) celkem dost :) No aspoň se bude na co dívat ;)


     Paletky mi přijdou hodně praktické i na cesty - hlavně ty malé, jelikož nám poskytnou více barev stínů a tak i na výletě můžete vymýšlet různé barevné kreace :)


     
     Vlevo nahoře můžete vidět trojici paletek, které jsem dostala jako součást kosmetické no name sady už před pár lety. Musím ale říct, že jsou pořád v celkem dobrém stavu, i přesto je ale téměř nepoužívám. Úplně vpravo nahoře je paletka od vietnamců, která je ale svou pigmentací a výdrží úplně super a její původ mi vážně nevadí ;) Pod ní černá paletka, kterou už ani nevím odkud mám. Vlevo dole Catrice, která obsahuje úplně super rozjasňovač, dva modré stíny a dvě tvářenky. Uprostřed bílá Ready for boarding - třpytivé světlé stíny - taky moc fajn :) Dále I love Berlin taky od Essence, která má mimochodem super obal, obsahuje devět barevných stínů. Vpravo krémové stíny od Avonu - na nic. No a dvě kulaté paletky od Essence, které v poslední době používám nejčastěji :)


otevřené paletky


no a moje paleta 180 stínů




     A nakonec pár stínů, které jsem jednou dostala od tety jednotlivě, tak jsem si je nalepila do krabičky od CDčka - vím, neoriginální, ale funkční :)
     No a vítězem dnešního šuplíčku se stává :



     Kdyby jste chtěli cokoli vědět, stačí napsat do komentářů :)

Bublina :)

11 komentářů:

  1. Teeeda, tak nejsi troškař :-D Ta paletka 180 stínů musí být parádní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ve stínech a v rtěnkách opravdu ne :D - trošku úchylka...Ta paleta je bezkonkurenční za pár kaček hodně muziky :D

      Vymazat
  2. tyjo tak tohle je poprve, kdy nemam, vubec nic z toho, co mas ty :-) Tenhle suplicek je pro me tedy opravdu prekvapenim :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak alespoň doufám, že je to překvapení příjemné :))

      Vymazat
  3. Mně by bohatě stačila ta paleta 180 odstínů, stejně stíny moc nepoužívám, takže by to bylo jen na takovéto občasné tvoření :).

    OdpovědětVymazat
  4. kde si kúpila tú 180 tienovú paletkuu ? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj :) chcela by som sa ťa spýtať aké máš skúsenosti s tou 180 paletou?? pretože uvažujem nad kúpou paletky ci tejto alebo 120, avšak pri rozpočítavaní za kus mi vyjde táto paletka výhodnejšia :) Ale aj tak by som sa chela opýtať či si s ňou spokojná ?? Ďakujem ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, za sebe můžu říct, že jsem spokojená opravdu nad míru. Je úžasně pigmentovaná a s bází stíny vydrží opravdu celý den. Jedinou nevýhodou je větší prášení, ale to mi vůbec nevadí. Neměnila bych, myslím, že se opravdu vyplatí :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3