středa 21. listopadu 2012

KOLEKCE MÉHO MAKE-UPU - Make-up, BB, korektory, báze

      Dobré ránko moji milí čtenáři :)  

Dneska odhalujeme první šuplík, který skrývá hlavně make-upy :)


    Make-up používám asi necelá dva roky, moje pleť si totiž vždy vystačila s tónovacími krémy a tak jsem jí nechtěla zbytečně zatěžovat. Poslední dobou ale trpím na různé pupínky flíčky, takže se nedá svítit (asi stárnu nebo co :D).


     Myslím, že má sbírka je ještě celkem skromná, ale se svým vybavením si naprosto vystačím. Vlastním jak světlejší, tak tmavší make-upy pro různá roční období. Nejčastěji ale sahám po make-upu od Mary Kay. Pravda, je dražší, ale určitě se vyplatí. Mám už druhé balení a při používání každý den mi vydržel přes půl roku. Dalším mým oblíbencem je jistě Dermacol Cover, o něm asi nemá cenu nic psát :)


     Match pefection vypadá sice hodně tmavě, ale na pleti se celkem hodně přizpůsobí. Už jsem o něm psala tady, takže se o něm nebudu více rozepisovat, to samé Stay Matte.


     Ano, i já podlehla boomu BB, ale moc mi nevyhovuje. Je na mě dost mastný a málo krycí, takže ho moc nepoužívám. No a "tónovací krém" od Baley je taky katastrofa, asi ho věnuji sestře.


     Dalším tajemstvím mého šuplíčku jsou korektory...které moc nepoužívám :D Teda abych byla přesná, jako korektor používám Dermacol Cover. Korektor Miss Sporty (úplně vlevo) mám už hodně dlouho, ale je docela nefunkční - nic moc nezakryje. Korektor od Avonu (uprostřed) jsem si objednala asi před dvěma lety, ale silně jsem netrefila odstín - je moc oranžový a taky celkem hodně tekutý. No a krycí krém v tyčince od Elfu mám celkem ráda, ale používám jej spíš na kruhy pod očima, než na pupínky. Psala jsem o něm tady.


     Dále se u mě najde báze pod oční stíny, kterou zná asi taky každá z Vás. Používám jí téměř denně a jsem s ní celkem spokojená. Žádnou jinou jsem sice zatím nezkusila, ale tahle je fajn. Pak je tu vzoreček báze pod make-up Giordany gold, která je taky v pohodě, ale já se chystám nyní vyzkoušet tu od Rimmelu. A i já jsem zkusila "beauty blender" tohle je ta verze z Ebay a je výýýýborná. Jsem vážně překvapená. Ze začátku jsem z ní byla rozpačitá, ale to bylo hlavně proto, že jsem to s ní neuměla. Chystám se na samostatnou 
recenzi :)

     Na závěr každého článku o mé sbírce Vám představím vítěze šuplíčku. To je ten produkt, který bych si vybrala, kdyby mi někdo všechny ostatní chtěl vzít :D Dnešním vítězem je:



     Tak jak se Vám líbil první šuplíček? Máme něco společného? :)

Bublina.

10 komentářů:

  1. mám makeup rimmel stay matte, ale vôbec ho nepoužívam, raz som ho mala na nejakom plese, ale vystačím si aj bez makeupu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No on mi ten make-up přijde spíš jako tónovací krém, není moc dobrej no :(

      Vymazat
  2. Já používám jako korektor ten Cover od Dermacolu, jinak s ničím jiným, co používáš ty nemám moc zkušenosti. Ale zajímá mě moc recenze na beauty blender a make-up od Mary Kay :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na blender se chystám a make-up od Mary Kay bych taky mohla něco napsat, je fakt dobrej :)

      Vymazat
  3. si opravdu skromna :-) Ty dva od Rimmelu mam taky + dermacol ve dvou odstinech (ale ten pouzivam jen jako korektor).

    Bohzel je to tak, ze i moje plet postupem casu i makeup potrebuje

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Cover občas taky využiju v malém množství na celý obličej. Když mám fakt dost pupínků a na večer. Pokud se vykonturuje obličej, taky to jde :))

      Vymazat
  4. Já mám makeupy dva a mám co dělat abych je spotřebovala :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3