pondělí 5. listopadu 2012

Essence - 61 Fame Fatal, Miss Sporty - Crack Me up

Krásný den Vám přeji, moje milé čtenářky :)
 Před malou chvílí jsem se vrátila z kontroly a rehabilitace, vše dopadlo dobře a já si řekla, že Vám udělám radost lakovacím článkem (snad) :) Fotky jsou už z minulého týdne, ale ještě jsem se k nim nějak nedostala. Dnes si posvítím na krásný červený lak od Essence, který dělá čest svému jménu :)


Essence - Fame Fatal 61
     
     Tento sytě červený lak jsem si objednávala z e-shopu babybaby.cz a to v akci za 13,- !!! Jeden červený sice vlastním, ale znáte to - laků v této barvě není nikdy dost :) Barva je krásně sytá a lesklá. S lakem se pracuje dobře. Já osobně mám mnohem radši staré úzké štětečky, než tu multi-ultra-extra tlusté - nové. Lak schne celkem rychle, tahy vidět nejsou. Nevím, co více napsat, jelikož, jak určitě víte, laky Essence jsou mé oblíbené.

Miss Sporty - černý Crack Me up

     No tak tady už tak milá nebudu, protože tento "crackovací" lak bych nehodila ani za psem (na to mám psy moc ráda). Pokud vím, tak tento tip laku, by měl na nehtech jakoby popraskat a podkladový lak by pod ním měl krásně prosvítat. Tohle? To je za trest. Nejen, že lak nepraská jakoby rovnoměrně, ale podélně, takže to nakonec vypadá, že je lak skoro vyschlý a vy jen otíráte štěteček se zbytky laku. Navíc, než vůbec stihnete lak rovnoměrně rozetřít, lak už je téměř zaschlý, takže se to jen divně patle. Posuďte samy na fotkách. No prostě škoda peněz, i když už si nepamatuju, kolik vůbec stál.




     A co Vy a crackovací laky? Máte je rády? :) Mějte se krásně, Vaše Bublina :)

9 komentářů:

  1. Já mám crackovací jenom jeden a nejsem z něj moc odvařená, navíc u nás to nikdo nezná, takže si myslí, že jde o nepovedenou manikúru :D. Teda teď už to asi znát budou, ale teď už to nenosím, to až zase někdy až se mi o něm bude chtít napsat :D :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a máš moc hezké nehty :)!

      Vymazat
    2. Mě teda zklamal pořádně, za trest jsem ho strčila až dozadu do šuplíku a doufám, že zpytuje svědomí :D A děkuji za pochvalu nehtů :)

      Vymazat
  2. nemám ráda tu módu,že je jeden nehet jiný než ostatní:D
    ale ten červený lak se mi děsně líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to právě docela líbí, přijde mi, že to je takový příjemný ozvláštnění :) A červený se mi taky hrozně líbí :)

      Vymazat
  3. crackovací laky jsem nikdy nezkoušela a popravdě se mi moc nelíbí. Ale třeba vyzkouším a změním názor ;) červený lak je moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím jen tenhle jeden, ale jak už jsem psala, jsem z něj zklamaná :( Ale moje sestřenice používá crack lak od Oriflame a ten vypadá mnohem líp :)

      Vymazat
  4. Ja som sa dnes dozvedela, že keď si nanesieš ten "crack" lak na nechet,treba do neho fúkať, aby ti popraskal. Vyskúšaj a daj mi vedieť či to funguje. Ale spolužiačke to urobilo krásne nechty !

    http://staniellamypassion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3