středa 24. října 2012

Zázrak jménem čistí pěna...

  Krásné středeční ráno krásky :)  

     Objevila jsem poklad. Ne, nepřeháním :) V Sephoře nakupuju jednou za několik let, protože jsem prostě chudá studentka. Dlouho jsem ale chtěla vyzkoušet tuhle pěnu a taky rozjasňující pudr, ale to zas někdy jindy :) Když jsem viděla slevu 2+1 zdarma, prostě jsem musela...
   

   
     Slečen v Sephoře jsem se ptala, zda je tato pěna vhodná  pro nositelky kontaktních čoček, měla jsem strach, aby mi nenadělala zbytečnou paseku. Na to mi bohužel nebyly schopné odpovědět, ale pro citlivé oči je prý vhodná, tak jsem do toho šla.
     Upřímně řečeno obal mě nezaujal, kdybych nešlo přímo pro ní, v obchodě bych jí jisto jistě přehlídla. Já ale naštěstí nekupuji obal, ale obsah, který je světový :)


     Pěna má odstraňovat i voděodolný make-up, má čistit, tonizovat. Zkrátka a dobře po použití této pěny nebudete potřebovat nic jiného (vyjma krému :)). A co je na ní ještě tak super? Je bez parabenů, které nejednu z nás tak děsí.


     Pěnu si beru s sebou do vany nebo sprchy. Na celý obličej mi stačí jedno pumpnutí. V očích vůbec nepálí, příjemně voní, jakoby svěže a co je hlavní, opravdu dokonale odlíčí :) Pravda, jediné, co mi neodlíčí pořádně jsou gelové linky od Essence, ty jsou tímhle ale slavné, takže to pěně odpouštím :)



     Prostě není nad to, vylézt ze sprchy a na obličej použít už jen krém :) Schválně jsem zkoušela pleť ještě dočistit, ale vatový tampon byl bez jediné skvrnky. Ještě jen dodám, že pěnu používám pouze večer na odlíčení makeupu, na ráno mám zase jiné přípravky :)

     Cena pěny, není úplně nízká, ale myslím, že se to opravdu vyplatí, lepší odličovací prostředek jsem asi neměla a to jsem jich vystřídala tuny :) Máte i vy s touto pěnou nějaké zkušenosti? :)

Bublina :)

5 komentářů:

  1. Já mám hodně podobnou pěnu od Avonu a jsem s ní také moc spokojená :)
    http://zkusotevritoci.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám gely od avonu a poslouží mi stejně :).

    OdpovědětVymazat
  3. tyjo tak ted si me fakt namlsala.. ja kolem ni chodim uz dlouho..

    Avon ja nemuzu, takze do Sephory si priste skocim, diky za clanek .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jí moc doporučuju, podle mě je to fakt zázrak :) Dokonce jsem se s ní naučila odličovat i ty linky od Essence, i když to jde hůř.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3