pondělí 1. října 2012

5 VĚCÍ, KTERÉ MI USNADŇUJÍ ŽIVOT

     Tak jsem tu s dalším TAGem, dnes s názvem "5 věcí, které mi usnadňují život". Předem upozrňuju, že nejsme zrovna moc originální, ale třeba se díky tomuto článku o mně dozvíte víc věcí :). Ještě bych ráda upozornila, že jsem se zaměřila pouze na materiální věci. Jinak mi život samozřejmě usnadňuje rodina, přítel, přátelé :)

1. INTERNET

     Jelikož jdu s dobou :D je internet tak nějak nutností. Nejen, že bych bez něj absolutně nevěděla, co potřebuju do školy, kdy odpadá nějaká přednáška apod. (děkuju spolužáci :D), ale přes internet i ráda nakupuju, čtu (proč vyhazovat za noviny, musíme přece šetřit stromy), ale hlavně bloguju :p. Teď to tak vypadá, že celý dny prosedím u počítače, ale nebojte, není to pravda :)


2. MOBILNÍ TELEFON

     Tak tady asi nemusím nic vysvětlovat. Málokdo se dnes bez mobilního telefonu obejde a ani já nejsem jiná. Svůj první telefon jsem dostala ve dvanácti k Vánocům a byl to takový ten Alcatel s joystickem (v té době jsem byla děsně "IN" :D).


3. BRUFEN

     Ano, bohužel i brufen jsem sem musela zařadit, jelikož trpím na migrény :(. Jak já říkám: "Někdo zdědí byt, nábytek nebo nádobí. Já jsem zdědila migrény a velkej zadek :D". Bohužel je to tak a někdy bývá situace řešitelná pouze tím brufenem.



4. PEPŘOVÝ SPREJ

     Lidi, kteří mě znají vědí, že jsem neskutečná "posera" (jinak to napsat nejde :D). Absolutně všude s sebou nosím pepřák, bez něj bych už snad nevyšla z domu. Jelikož do školy dojíždím vlakem a často se vracím až za tmy, je pro mě tahle malá věcička nepostradatelná. Naštěstí jsem ho nikdy nemusela použít a doufám, že ani nebudu muset, ale je to taková moje malá jistota, nejen za tmy. Každé z Vás bych určitě doporučovala si ho pořídit. Není to nic drahého a může Vám to určitě pomoci.



5. KNÍŽKY

     Poslední věcí/věcmi, které bych tu ráda zmínila jsou knížky obecně. Když zrovna nemusím načítat nějaké knížky do školy, ráda si přečtu nějakou detektivku, nejlépe podle skutečného příběhu (z toho možná pramení můj neustálý strach :D). Do nedávna jsem měla ráda výhradně české autory, teď už mi je to tak nějak jedno, hlavně, když je knížka dobrá :)



     Doufám, že se Vám článek líbil a třeba mi můžete napsat, jestli máme něco společného nebo mi poslat odkaz na tento článek na Vašem blogu :) Ráda podobné příspěvky čtu :)

3 komentáře:

  1. Hezký článek, já jsem také hrozný posera, ale pepřák mi rodiče ještě nepořídili, ikdyž jsem si o něj už říkala =/ :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju :)...Musíš do nich hučet :D je to fakt dobrá věc ;)

    OdpovědětVymazat
  3. tak internet, mobil a knihy su tiež veci, ktoré aj mne ulahčuju a zároven sprijemnuju život.
    http://stylzeny.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3