pátek 28. září 2012

Nakupováníčko Oriflame

     Ahoj holky,
dnes jsem tu pro Vás s mým pidi nákupem od Oriflame :) Jelikož teta pracuje jako Oriflame lady (snad se to tak říká :D) a nabídla mi k nahlédnutí katalog, jehož součástí byl i leták s mnohým zbožím v akci, tak jsem prostě nemohla odolat :D Musím se ale pochválit, jelikož jsem se držela opravdu, ale opravdu zkrátka a mám jen DVĚ (!) věci :D


   
     První z nich je krém na ruce, o kterém ještě bude řeč, takže pouze napíšu, že stál jen 29 Kč. Druhou věcí je rtěnka, která mě naprosto dostala svým obalem :D Ano vím, kosmetika by se neměla nakupovat, podle toho, jak vypadá, ale při objednávce z katalogů to jinak nejde :) Rtěnka stála 59 Kč a je to ten typ rtěnky, co obsahuje i balzám na rty. Zkoušela jsem jí jen včera a myslím, že za tu cenu je celkem slušná. Barva je to sytě růžová, na rtech nevydrží hodiny (což jsem ani nečekala), ale je příjemně hydratační a koupě určitě nelituju :)




No uznejte, není nádherná? :D

4 komentáře:

  1. Tak ta rtěnka vypadá moc hezky :-) Líbí se mi hlavně ten odstín,nafialovělé já ráda ! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem z ní nadšená :) Ona je v závěru spíš sytě růžová, ten balzám tu fialovou trošku zesvětlí, ale i tak je moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnka vypadá úžasně, vůbec se nedivím, že sis jí vybrala :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3