středa 12. září 2012

Kokosová Bublina aneb recenze na Baleu :)

     Nevím, jestli to víte, ale miluju kokos a proto, jak už jsem psala, jsem byla naprosto nadšená z dárku od tety k svátku. Udělala mi krásný kokosový balíček, na který jsem se rozhodla udělat krátkou recenzi :) Jedná se o kosmetiku Balea, kterou já úplně zbožňuju díky jejím krásným vůním :) Pravda je, že to není kosmetika nijak zvlášť kvalitní, ale mně stačí a vyhovuje :) Balíček se skládal z krémového sprchového gelu, tělové emulze, pleťové masky a kokosové čokoládové tyčinky :)


KRÉMOVÝ SPRCHOVÝ GEL S KOKOSEM A KVĚTY TIARÉ
     Ano, správně, sprcháč se neskládá pouze z kokosu resp. jeho vůně, ale i z květů tiaré. Popravdě ani nevím, co to květy tiaré jsou, ale určitě to bude nějaká léčivá rostlinka :D Výrobce píše, tento sprchový krém pokožku ošetřuje a zanechává jí dokonale osvěženou. Pleť má chránit před vysušením, udržuje přirozenou rovnováhu hydratace pleti. No...jak bych to napsala...popravdě nevím. Má kůže na těle není nijak komplikovaná, a proto snese naprosto každý sprcháč. Každopádně si myslím, že od kosmetiky této cenové kategorie nelze čekat zázraky :) Ale ta vůně, ta je naprosto super :) Co víc napsat, tento sprcháček Vás umyje a to je hlavní :D Ještě na závěr - v lahvičce ho najdete 300 ml a cena je tuším kolem třiceti korun.


BALEA TĚLOVÁ EMULZE KOKOS A TIARÉ
     U tohoto mlíčka Vám výrobce slibuje potřebnou hydrtaci, díky vitamínu E má být pokožka chráněna před působením volných radikálů. Emulze se má dobře roztírat a rychle vstřebávat.
     Kromě krásné vůně mě příjemně potěšila i konzistence, která je jakoby krémovo-gelová. Roztírá se opravdu dobře, ale to vstřebávání...nevím, nevím, chvilku to trvá. Po natření nevoníte zase tak dlouho, jak by se mi líbilo, ale opět - ta cena odpovídá. Obsah tuhy je 200 ml.



BALEA PLEŤOVÁ MASKA SOMMER 2X8 ML
     Tato maska údajně osvěžuje a revitalizuje, dodává pleti potřebnou hydrataci, babassuový olej dodává pokožce hebký pocit, panthenol pleř zklidňuje a vitamín E pokožku chrání před stárnutím. Toto vše tvrdí výrobce, já však nemůžu soudit, protože jsem masku ještě nevyzkoušela. Časem recenzi určitě doplním :)



                                                                             Bublina :)

6 komentářů:

  1. Z té kokosové vůně bych umřela.. nejnádhernější!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty určitě musí vonět úžasně :). Já si chci na zimu pořídit nějaké kokosové máslo na tělo :).

    OdpovědětVymazat
  3. No já teď měla od Baley to kakaové a to byla fakt pecka (teď ho v drogerce nemůžu vůbec najít, snad ho nepřestali vyrábět :( ) Jinak máslo je na zimu pro mě taky vždycky lepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sprcháč jsem si zrovna dneska pořídila a vůně je fakt skvělá :) Mám ráda kokosové vůně.

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Taky je miluju :) A ještě vanilku, čokoládu a meloun :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3