úterý 18. září 2012

10 Little Secrets

     Ahoj holky, rozhodla jsem se pro Vás vytvořit novou rubriku a to TAGy :) Moc mě baví sledovat videa a číst články na toto téma, tak proto :) Takovým impulzem mi byl i dnešní článek u Rorynky na blogu, ale abych se tak úplně neopičila, mým prvním tagem bude 10 Little Secrets :) Doufám, že se Vám článek bude líbit a uvítám i odkazy na Vaše tagy :)

10 LITTLE SECRETS

1. Díky kterému produktu se cítíš milionově?
   
     Tak u mě jsou to jednoznačně linky, hlavně ty gelové. Mám to štěstí, že mám sama o sobě výrazné oči a dlouhé řasy a myslím, že linky je tak akorát dokonale podtrhnou :)

2. Jaká je tvoje tajná zbraň na dokonalou pleť?

     Hm....těžká otázka, protože já dokonalou pleť nemám nikdy :D Asi nebude velké překvapení, že Dermacol Make-up Cover. Ten ovšem používám jen tehdy, když mám opravdu špatný den a potřebuju zakrýt opravdu hodně nedokonalostí. A samozřejmě se "dokonalé" pleti snažím přiblížit dennodenním čištěním a odličováním, takže tak :)

3. Poděl se o svoje tajemství péče o vlasy?

     Tak tady asi zklamu, protože svoje vlasy celkem zanedbávám O:) Vlasy si myju ob den. Použiju šampon vždycky dvakrát za sebou (nanesu šampon, opláchnu, a opakuju ještě jednou). Kondicionér použiju jen obšas, protože jsem jednoduše líná nebo ho nemám u sebe (jak jsem psala, pořád se přemysťuju). A snažím se pravidelně používat Gliss Kur Hair Repair . To je asi tak vše.

4. Jaké je tvoje největší dietové pravidlo?

     Já a diety? :D To by bylo na dlouho...Zkrátka a dobře dietu vydržím držet tak dvě hodiny :D Mým jediným pravidlem je nepřejídat se, jíst s mírou a jen, když mám hlad, ne proto, že se nudím :)

5. Nějaké tipy na cvičení?

     Tak to je asi tak, jako s tou dietou :D I když se sportem jsem na tom o něco líp. Ráda si zacvičím s Jillian Michaels , její třiceti denní cvičení je prostě bomba. Myslím, že to většina z Vás zná, ale kdyby náhodou: Jedná se o třiceti denní cvičení, které je rozdělené natři levely, každý logicky trvá deset dní. Obtížnost se z každým levelem samozřejmě zvyšuje. Cvičíte každý den dvacet minut, po deseti dnech přejdete na další level. Tohle cvičení mě vážně baví, jelikož nezabere moc času a já se vždycky cítím líp. Mohly by jste namítat, že dvacet minut je málo, ale věřte, že se potíte od začátku do konce :)

6. Který parfém je tvá zbraň?

     Asi nejraději mám In Bloom. Na parfémy si nijak zvlášť nepotrpím, když mi voní, beru ho :)

7. Kousek oblečení, ke kterému se stále vracíš?

     Pfff...už několik sezón nosím takovou tu rádoby koženou bundičku. Cítím se v ní dobře a jednoduše jí ráda nosím. Taky miluju kabelky, jsem úplnej maniak, mám jich něco přes třicet a hodlám svou sbírku dál rozšiřovat :D Nejsem žádný módní guru, oblečení si vybírám hlavně tak, aby mi bylo pohodlné, tak mě snad neukamenujete :)

8. Jaký je tvůj nejvíce střežený šperk?

     Nemám jeden, ale dva. V první řadě je to srdíčko vykládané kamínky Swarovski, které jsem dostala od babičky k maturitě a druhý jsou náušnice od přítele, které mi k tomuto srdíčku krásně ladí :)

9. Čí styl absolutně miluješ?

     Tak na tuhle otázku asi nedokážu odpovědět, protože módu opravdu nijak zvlášť nesleduju a neřeším :) I když...když o tom tak teď přemýšlím, líbí se mi styl Simony Krainové.

10. Práskni na sebe nějaké tajemství, které ostatní nevědí?

     Tak vůbec to nesouvisí s módou a není to mezi mými blízkými tak úplně tajemství, ale vy to určitě nevíte - Když jsem byla malá měla jsem až panickou hrůzu ze psů. Když jsem nějakého potkala na ulici, přecházela jsem na druhý chodník a když se ke mně nějaký přiblížil, nemohla jsem ani dýchat, jak jsem byla vystresovaná. Zlomilo se to v mých 14 letech, když si mamka strašně přála psa a prostě si ho pořídila. To jste měly vidět, v tomhle věku, co jsem vyváděla :D Ale nakonec jsem si zvykla, našeho pejska miluju a teď jsou psi má nejoblíbenější zvířata :)


Náš Monty :)

     Pokud jste dočetly až sem, gratuluju :D

Bublina :)








4 komentáře:

  1. Moc děkuji za zmínku a opičit si se klidně mohla :). Jsou to docela podobné tagy, možná ho také sepíšu :). Já když jsem byla malá, tak jsem byla taky jediné dítě, které si nechodilo hladit pejsky, ale já to měla zakázané aby mě nějaký nepokousal. Svého psa i kočku zbožňuju nade všechno a asi jim nekdy věnuju článek :).

    OdpovědětVymazat
  2. Není zač :) Jj, jsou dost podobný, ale přece jen:) To já to měla naopak, mamka se mě furt snažila přesvědčovat, že nic nedělají a neustále mě s nějakými pejsky "seznamovala" :D Táta se naštěstí psů taky bál, takže od něj jsem měla pokoj :D

    OdpovědětVymazat
  3. ježišky ten je roztomilej)

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3