pátek 31. srpna 2012

Balea Bodybutter Kakao

     Krásné, i když deštivé odpoledne :)
dneska jsem se rozhodla udělat takovou menší recenzi na tělové máslo od firmy Balea, které mě naprosto uchvátilo :) Možná už ho znáte, pro mě je to ale novinka :D


     Takže bych začala tím, co píše výrobce. Vaší pokožce má dodávat intenzivní vlhkost, obsahuje kokos a sóju. Kakaové máslo má zvláčňující účinky a má předcházet podráždění pokožky. Dokonce uvádějí, že má zpevňovat :)


     A teď, co říkám já :) Jak můžete vidět na obrázku, krabička je poloprázdná a to nemám toto máslo ani měsíc. Není to však proto, že by ho bylo málo (200 ml), ale je to proto, že jsem se do něj naprosto zamilovala a nezřídka se natírám i dvakrát denně a navíc, plochu mého těla není lehké pokrýt :D Jeho naprosto úchvatná vůně (nic divného u Baley) mě totálně dostala, není to čokoláda je to prostě kakao, trošku mi to připomíná Pribiňáčka nebo nějaký podobný dětský mls :) Konzistenci bych popsala něco mezi máslem a krémem, není úplně tuhý jako máslo. Krásně zvláční pokožku a voníte opravdu hodně dlouho. Nevím, jak s tím zpevňujícím účinkem, to nějak nepozoruju, ale určitě to není vada na kráse :)


     Toto máslíčko koupíte v DM za krásných 59,90,- a to se určitě vyplatí. Na 100% doporučuji a já si určitě poběžím pro další :) Krásný den, Bubble :)


2 komentáře:

  1. neeee, oni maj i cokoladovy? to jsem jeste nevidela. To musim mit :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď josu ho strašně dlouho neviděla, doufám, že ho nepřestali vyrábět :(

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3