pondělí 11. března 2013

Essence Nail Art - Express Dry Drops

...neboli "Kapky pro rychlé zaschnutí" :)

Je to už dlouhá doba, co jsem na blog nepřispívala a ani nevíte, jak moc mě to mrzí :( Vůbec nemám čas a vypadá to, že ani dlouho mít nebudu. Jsem ráda, že alespoň stíhám v rychlosti profrčet Vaše blogy.

Ale dost kecání, teď už k recenzi.

Tyto kapky jsem si koupila asi před týdnem a jelikož si nehty lakuji poměrně často, měla jsem možnost je celkem dobře vyzkoušet a co si budeme povídat, zrovna u tohoto výrobku není nutné čekat půl roku na účinky :)



Kapky jsem kupovala v Rossmannu za nějakých 55 Kč. Původně jsem zamýšlela pořídit si takový ten sprej pro rychlé zasychání, který vypadá tak trochu jako malý deodorant - snad víte, který myslím :) Ale když jsem zahlédla tyhle kapky, hned mi byly sympatičtější především díky jejich aplikaci, která je přímo cílená na samotný nehet, kdežto sprej bych měla po celých prstech a také byl asi o dvacku dražší - to by mě samozřejmě nezruinovalo, ale prostě dva body pro kapky :)


Co říká výrobce
"Lak na nehty s nimi zaschne do 60 vteřin: nanes 1-2 kapky pro rychlé zaschnutí na čerstvě nalakované nehty.

Moje dojmy
Jak už jsem zmínila, kapky mi byly sympatické především díky aplikátoru, který je vlastně takovou malou pipetou :) Mají opravdu slabý chemický zápach, nic drastického. Teď už ale k tomu hlavnímu - ano, kapky fungují, ale nepřijde mi, že by lak zaschnul do 60 vteřin, každopádně jeho zasychání je hooodně zkráceno. Řekla bych, že provozuschopné budete tak za dvě až tři minutky, což mně úplně stačí :) Jedinou vadou na kráse, kterou tyto kapky mají je to, že se mi jednou stalo, že lak uschl matně :/ Nevím, zda to bylo lakem nebo kapkami, ale stalo se.


Tyto kapky jsou mým prvním podpůrným prostředkem k rychlejšímu schnutí :) takže nevím, zda existuje něco lepšího nebo ještě lépe - rychlejšího. Kdyby jste ale měly nějaký tip, tak prosím sem s ním :)

Znáte tyto kapky? A co na ně říkáte? ;)

Bubble :)

6 komentářů:

  1. Určitě vyzkoušej sušič od Four seasons, stohí okolo 50 Kč (já kupuju za 42,-), suší pěkně, nehty jsou pěkně lesklé a pokud se povede na nehtíku udělat nějakou rýhu (menší, tak po použití laku zmizí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týýjo, díky za tip :) Já mám od Four seasons jen olejíček na kůžičku, ale vůbec mě nenapadlo podívat se po sušiči :)

      Vymazat
    2. Mam od four seasons ještě různý podlaky pečující o nehty a zpeňující laky a jsou super. Seasons není vůbec špatná značka a za dobrý peníz :)

      Vymazat
  2. Mně na schnutí pomáhá gelový nadlak od Essence, ale rychle se po něm nehty loupou :(.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super recenze, o těhle kapkách jsem vůbec neslyšela, díky za tip:)) nesnáším když musím hodinu čekat než mi uschnou nalakované nehty, tohle by mi rozhodně pomohlo:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3