pondělí 18. února 2013

Že by konkurence? - Pierre René Compact Powder

     Tohoto pomocníka mám ve svém šuplíčku už od srpna, ale k recenzi jsem se "přemluvila" až teď. Nebudu se ptát, jestli znáte pudr Rimmel Stay Matte, to by bylo trošku trapný. Ale zeptám se Vás, jestli znáte nějakého jeho konkurenta? Já jo :)

Předem se teda omlouvám za katastrofální fotky, ale znáte to, člověk se domů dostane až navečer, kdy se fakt fotit nedá. Ale já věřím, že mi odpustíte.



Kabátek tohohle pudru se mi celkem zamlouval, teda až do té doby, než se taháním v kabelce totálně ošoupal, ale tak co už. Obal je normálka z plastu. Vtipné je ale řešení "zrcátka" na víčku. Člověk by si řekl, že se v tom vidět nemůžete, ale světe div se - ono to jde ! Tohle moc oceňuju, protože věc, která mi u výše zmíněného Rimmelu chybí je právě to ZRCÁÁÁTKO :) Pudr obsahuje i další vychytávku v podobě houbičky. Vím, že řada z Vás houbičky nemá ráda, ale já jsem spokojená, neumím si představit tahat s sebou ještě štětec.


Tak tady nemůžu moc sloužit, protože se mi ošoupala také zadní strana pudru :D Tuším ale, že se jedná o číslo 5. Na výběr máte myslím se šesti odstínů, což je víc než slušné.


Pudr je velmi jemně namletý, přesto ani trošku nepráší. Pleť krásně zmatní, nezvýrazňuje ale jemné chloupky. Taky má příjemnou parfemaci, ne nic agresivního, i když vůni u pudru nepovažuju za důležitou.
Koupila jsem ho myslím za nějakých 70,- byl v nějaké akci.



Tento pudr je pro mě jasným konkurentem slavného Stay Matte. Využívám je oba stejně a připadá mi, že mají shodné vlastnosti :) Myslím, že fakt stojí za vyzkoušení a to nekecám :p
Znáte tenhle pudr? 

Pac a pusu Bublina :)

6 komentářů:

Děkuji za každý komentář <3