čtvrtek 7. února 2013

První objednávka od Makeup Academy

     Ahooooj,
néé, neumřela jsem :D Jen toho na mě bylo opravdu hodně a proto šel blog stranou, teď je ale už o něco klidnější období, tak jsem si řekla, že se k němu vrátím :) Už mám po zkouškovém a bakalářku už mám z větší části taky napsanou, chybí jen výzkum, ale to už se nějak zvládne :) Doufám, že jste na mě nezanevřeli.

     Tak jako mnohé z Vás jsem i já objednávala z muastore.co.uk, díky jejich akci (kterou myslím nemusím blíže specifikovat) mi dnes přišel balíček, ze kterého jsem prostě doslova hotová :D Na kosmetiku MUA čteme a slýcháme chválu ze všech stran, vždycky jsem si chtěla nějaký výrobek vyzkoušet, ale nějak zvlášť jsem nešílela, no ale když se naskytla příležitost, tak jsem i já objednala :)

     Celkem jsem objednala třináct produktů, které mě vyšly na něco málo přes 15 liber, což není vůbec hodně.




  • proslulá paletka Undressed v mojí objednávce nemohla chybět :)
  • prostřední paleta se jmenuje Glitter Ball, všechny stíny jsou proto třpytivé
  • úplně dole paleta The Artiste Collection, ze které jsem opravdu nadšená
  • bílá tubička je báze pod make-up, už jí mám na sobě a zatím jsem mile překvapená
  • v černé krabičce báze pod oční stíny, na kterou jsem vážně zvědavá
  • dvoje fialové stíny - jedny matné (odstín 18) a druhé třpytivé (odstín 9) - nejkrásnější stíny, jaké jsem viděla - vážně ! 
  • vedle spodní palety jeden pigment v odstínu 1 - taková šedá
  • zelenkavý lak na nehty odstín 5
  • Lip Boom, odstín Vibe, lesk nádherně voní po karamelu, ale je šíleně třpytivý :(
  • růžový lesk Intense Kisses mám v odstínu Sweet Nothings - opět úžasná pigmentace
  • No a dvě rtěnky v odstínech 8 a 10

     Kdyby jste měli zájem o swatche jednotlivých výrobků nebo nějaké mini recenze, dejte určitě vědět. Říkám si, ale že je teď této kosmetiky všude plno, tak Vás nechci otrávit :) A co Vy objednávali jste něco? Klidně mi do komentářů hoďte odkazy na Vaše články s touto kosmetikou, jsem jí vážně mile překvapená a zajímají mě Vaše dojmy.

Mějte se krásně, Bubble :)

12 komentářů:

  1. já jsem odolala, ale věřím, že tomu tak nebude věčně:) obzvláště ty jejich paletky očních stínů mě neuvěřitelně lákají!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obdivuji Tě :D Já odolala už jednou této akci, ale teď, když jsem jí zaregistrovala podruhé to prostě nešlo :p A stíny jsou vážně dokonalé, ještě jsem zvědavá na výdrž :)

      Vymazat
  2. Tiše závidím, já už měla objednanou kosmetiku od NYXU, tak mi na to nevyšly kačky :-) já jsem určitě pro, pro detailnější představení výrobků :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak snad příště, určitě to stojí za to :) Tak až budu mít ozkoušeno, tak určitě něco sepíšu :)

      Vymazat
  3. Tak to je dobrý, zrovna před pár dněma jsem si říkala, na jakým blogu už jsem dlouho nebyla a pak mi to došlo, že to byl tvůj, jsem ráda, že zase píšeš :). Já neobjednávala, ale věřím, že legendární paletky od MUA jednou taky budou moje :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsem ráda, že sis na mě vzpomněla :) Já taky toužila hlavně po paletkách a musím říct, že nezklamaly :) Jinak teď docela ulítávám na výrazných rtěnkách a tyhle jsou výborný, včera jsem jednu podrobila zátěžovému testu a uspěla na jedničku :)

      Vymazat
  4. Něco máme stejné :) Mrkni na mou objednávku: http://mojekosmetika.blogspot.cz/2013/02/konecne-doma-objednavka-z-mua.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, můžu se zeptat o jakou akci se jednalo? Popřípadě jestli se někdy bude opakovat? A taky jakým způsobem se věci objednávají. Asi přes paypal že? :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, šlo o to, že Make-up Academy získalo na FB 50 000 fanoušků, takže vše měli o 50% levnější a poštovné bylo po celém světě zdarma :) Často podobné akce mívají, takže určitě zase někdy nějaká bude. Jinak já platila přes Paypal, ale pokud vím, tak to jde nějak i normálně kartou, pokud máš povolené platby přes internet :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3