sobota 23. února 2013

Essence - Stay Matt Lip Cream

Zdravím Vás všechny :)

Dnes jsem tu s novinkou od Essence - matným "leskem" na rty. Asi budu psát lesk, protože "matný krém" je moc dlouhé :D Doufám, že Vám to nebude vadit :) Musím říct, že na tuhle novinku jsem se těšila úplně nejvíc, takže když jsem tenhle lesk poprvé zahlédla v drogérce, hned jsem ho brala. Jeden matný lesk od Essence už vlastním, byl z LE Rebels a je prostě super.


Takže nejdřív k nabídce barev. Na výběr máme ze čtyř odstínů. Musím říct, že na českých FB stránkách kosmetiky Essence, vypadají odstíny naprosto jinak, než ve skutečnosti. To mě opravdu hooodně zklamalo. Nicméně jsem si vybrala tenhle, který se jmenuje Soft Nude. Moc nevím, proč nude, když je to prostě hnědá s podtónem do červena, ale budiž. Zklamání z barev je pro mě teda obrovské :(



Trošku jsem se bála aplikátoru. Myslela jsem si, že bude stejný jako u lesků Stay with Me, který mi moc nevyhovuje, ale naštěstí má tenhle lesk klasický houbičkový aplikátor jako většina lesků. S tímto aplikátorem se pracuje úplně nejlíp.


Konzistence lesku je pro mě úplně výborná, nic tekutého, nic tuhého. Pěkně se roztírá a ta pigmentace je BOŽÍ :) Výdrž už není nic, co by stálo za zmínku, ale tak Essence žejo :) Vůně není nijak vlezlá, myslím, že málokomu bude vadit.


Bohužel na fotce se "lesk" poměrně leskne (ježiš to zní blbě :D - ale učitě víte, co myslím), ale ve skutečnosti je jeho finish opravdu matnější. Nijak nelepí a prostě za tu cenu (cca 54,-) jsem s ním spokojená.

+ pigmentace
+ konzistence
+ cena

- barvy
- výdrž

Doufám, že Vám dnešní recenzička pomohla. Líbí se Vám tyto lesky? A vlastníte už nějaké? Přeji hezký zbytek soboty a mějte se krásně :)

Bubble :)

4 komentáře:

  1. Mám jeden. Název odstínu si nepamatuji, ale vím, že to je 01 :D Byla bych z něho nadšená, kdyby měl větší výdrž :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3