pátek 7. prosince 2012

KOLEKCE MÉHO MAKE-UPU - Rtěnky

     Ahojky, opravdu moc mě mrzí, že to tu teď tak zanedbávám, ale ta škola prostě nepočká, potvora :(

     Dneska se vrhneme na jubilejní desátý šuplíček, který skrývá mé rtěnky. Na rtěnky jsem nikdy moc nebyla, měla jsem ráda spíš lesky, ale poslední dobou jsou rtěnky mou další vášní, takže jich mám celkem hromádku :D





     Nejraději mám takové nude a neutrální rtěnky, třeba i do hněda. Taky se mi ale líbí kombinace linek s ocáskem a rudé rtěnky, to je mňam :)


     Nejvíce rtěnek mám nečekaně od Essence :) Mou oblíbenkyní je slavná In the nude, to by nebylo ono nemít jí ve sbírce. Moc se mi líbí i ta barvička třetí zleva - krásná korálová. No a úplně vpravo můžete vidět zlatou rtěnku z limitky Breaking Dawn - prostě jsem to nevydržela a musela jsem jí mít :D Neslyšela jsem na ní skoro žádnou chválu, ale mně se prostě líbí :). Rtěnky od Essence jsou obecně méně pigmentované, ale to mi vážně nevadí, spíš naopak, jsou prostě fajn :)



     Vlevo můžete vidět rtěnku od Oriflame, o které jsem psala tady :) Vedle ní Alverde s nejroztomilejším obalem :) Je to krásná světle růžová barva, ale bez balzámu se to s ní moc nedá. No a pak je to moje láska Kate <3, tu rtěnku prostě miluju, nádherně voní a ta barva je dokonalá (mám jí v odstínu 03). Lip Seduction má vážně vychytaný obal a odstín je taky super, ale já nevím, mně  po chvíli zalézá do vrásek a nebaví mě ji neustále kontrolovat. Pak je tu ještě jedna rtěnka z Oriflame opět se super designem, Popstick a jedna rtěnka ze Sephory, která mě totálně zklamala, na to, že je tak předražená, je pigmentovaná minimálně a ta výdrž je teda na facku.



     Ve výprodeji jsem si koupila dvě rtěnky od Catrice z limitky Cucuba. Barvy jsou nádherné (jedna do hněda, druhá do oranžova), ale přijde mi, že strašně zvýrazňují žluté zuby :/ Takže nespíš věnuji nějaké bílozubé slečně :D



     No a tohle už jsou jen takové méně významné kousky. Mám tu perleťové Labello, Miss Sporty rtěnku, která je ale mimochodem moc pěkná (zase hnědá), ale je celkem dost suchá. No a dvě rtěnky od Avonu (ta úplně vpravo, už je v koši).


Celá sbírečka

     No a vítězkou je má milovaná:



     Taky jste takoví rtěnko-maniaci? :D
Bubble :)

4 komentáře:

  1. Predne - neni za co se omlouvat, je to Tvuj blog - preci muzes psat jak casto chces ty, ne? :-) Zadne nuceni, jinak to nebudes ty...

    Jinak ja nejsem rtenkova, takze mam doma snad jednu (:-O) ano jednu a jeste nejaky avon, co jsem dostala k parfemu :-)))) Jsem hrozna, ja vim :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jich mám jen pár a zrovna od Avonu, které mi příšerně vysušují rty, děs, když mě je tak líto je vyhodit :D.

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj :) kde sa dá kupiť ten rúž z kolekcie kate moss ? už dlho ho zháňam a neviem nikde najsť .. či to bola len nieaká limitka od rimmelu ?

    MAKEteddyUP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, já jí koupila normálně v Rossmannu, nevím, jestli se jednalo o nějakou limitku, ale myslím, že ne :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3