sobota 1. prosince 2012

Dostala jsem pěstí....

     ...a to od sebe samé. Součástí mého špatného období je i melancholická nálada. Takže jsem si před třemi dny prohlížela fotky ze střední a vzpomínala, jak mi v té době bylo fajn. No a pak se to stalo. Uvědomila jsem si, jak strašně jsem přibrala. Jako vím o tom, ale jak jsem zvyklá své tělo "vídat" každý den, nějak mi nedocházelo, jak moc je to viditelné.
     Patřím mezi ty lidi, co o hubnutí mluví, ale nikdy se k tomu nedokopou, až donedávna. Nejen, že se v tomhle těle necítím dobře, ale musím uznat, že už se cítím i naprosto nepřitažlivě a to sebevědomí taky není, co bývalo. A tak jsem se konečně odhodlala něco s tím udělat. Předem jsem si stanovila pravidla, jelikož diety prostě držet nechci, nejen, že si myslím, že to není úplně zdravé, ale především je to na celý život a já si vážně neumím představit, že bych prožila život plný odříkání a hladová, nehledě na to, že když mám hlad umím být pěkně protivná :D Takže mým hlavním tajemstvím je přemýšlet o tom, co jím.
     Dříve jsem ve škole hlad zahnala párkem v rohlíku a nepřemýšlela o tom, co do svého těla dávám, hlavně, že jsem se něčím zaplácla. Nebo jsem celý den nejedla a pak se večer nafutrovala. Prostě všechno špatně. Taky začnu s pohybem. Jelikož jsem ale už psala, že ve svých dvaadvaceti mám téměř odrovnané nohy nemůžu začít aerobikem nebo zumbou. A proto jsem se uchýlila k plavání, chůzi a a malému cvičení doma. Vím, asi nic moc, ale i tohle je pro mě úspěch.
     Takže doufám, že mi tenhle přístup vydrží hodně dlouho, že se budu líp cítit a že to bude časem i vidět :) Vím, že je to možná hloupost, ale už po těch třech "nového života" je mi líp, jak na duši, tak na těle :) Snad jsem Vás úplně neunudila, ale chtěla jsem se z toho vypsat. Mějte se krásně :)

Bubble.

12 komentářů:

  1. Potřebovala bych tvoje myšlení :D. Já teda vím co za svinstva do sebe cpu, když ono je to ták dobrý :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je právě nejhorší, nezdraví většinou chutná líp :D Ale jak zjišťuju, není to pravidlo :)

      Vymazat
  2. Mám (resp. v září jsem si podobnou facku uštědřila taky) to podobně. Zabrala jsem, jím zdravěji, častěji a celkově přemýšlím, co kdy jím...a chodím cvičit. A kilově vidět nic není, ale postava se docela formuje...Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  3. Drzim palce, mnevacsinou staci sustredit sa na pohyb a strava sa mi upravi sama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych taky potřebovala. Já bohužel o jídle moc přemýšlím :(

      Vymazat
  4. jsem ráda že se design líbí, maso bylo skvělé - doporučuju :)
    pěstí si sama sobě občas taky dám.. furt ale lepší,než ho dostat od někoho jiného
    přemýšlet o tom,co jíš je obrovské tajemství - je to úspěch :)
    budu držet palce! :) je nejdůležitější mít rád sám sebe a cítit se dobře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Kamčo, do určité míry jsi mou inspirací :) Doufám, že se zase začnu mít ráda :)

      Vymazat
  5. Držím palce! Nejtěžší bude si navyknout na to, že pro sebe musíš něco dělat, ale jakmile si na to zvykneš a sžiješ se s tím, tak to bude pohoda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jste na mě všechny moc hodné :) Snad si zvyknu brzo :)

      Vymazat
  6. to je uplne super napad, klobuk dole ako na to ides zodpovedne a beriees vazne ze su veci co robit nemozes tak ich robit nejdes a hladas alternativy. Moc drzim palce aby ti to vyslo, lebo nie je to kratka cesta! Tak dufam, ze nas o tom budes informovat a ze sa ti to podari :)
    Inak nezabudni sa zapojit do mojej Ziaja giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvaly, moc mi to pomáhá :) Na giveaway se určitě půjdu podívat, díky za pozvání :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3