neděle 2. prosince 2012

Čtvrtý den "nového života"

     Ahoj moji milí čtenáři :)
Předem bych Vám chtěla moc moc poděkovat za podporu, jste vážně skvělé a ženete mě dopředu :) I když se navzájem vlastně vůbec neznáme, můžu říct, že Vaše podpora je pro mě hodně důležitá, protože ze strany rodiny a blízkých jsem se s ní moc nesetkala, ale to je jedno :) Doufám, že Vám nebudou vadit tyto "deníčkové" články, kdyžtak mi to napiště, já si je budu psát jen pro sebe :)

     Čtvrtý den se snažím jíst tak nějak zdravě a hýbat se a musím říct, že mě to zatím nesmírně baví :) Včera jsem s přítelem byla v bazénu a celou hodinu jste vydrželi v kuse plavat (pro mě vážně úspěch :D). Dneska jsem zkusila zumbu. Stáhla jsem si nějaká videa a dvacet minut jsem vydržela, pak nohy začaly trošku protestovat, ale nezalekla jsem se a dala se do posilování na zemi, alespoň už jsem byla hezky zahřátá. Nechci, aby to znělo jako nějaké vychloubání, ale jsem na sebe vážně hrdá :)
     Jinak dodržuji takové ty klasické rady, co se týče stravování jako například ovoce dopoledne, zelenina odpoledne a s každým jídlem se do sebe snažím dostat porci právě buď ovoce nebo zeleniny. Jím nejpozději čtyři hodiny před spánkem, nic smaženého a nezdravého. Ale jelikož už jsem psala, že žádné diety držet nechci a nebudu, tak si každé ráno k snídani dám třeba čtvereček čokolády nebo bonbon, abych své tělo nějak neochudila :) Myslím, že když je to ráno, tak mi to nemůže nijak uškodit a moje tělo si doufám, tak nějak zvykne dostávat něco hříšného právě ráno, kdy je dost času to spálit a nevzpomene si třeba v sedm večer, že by to chtělo něco sladkého :) Jo a abych nezapomněla piju jen vodu, vodu s citronem nebo čaje. Jsem připravena i na alternativu, až se půjdu někam bavit, místo piva zvolím víno, protože to našemu tělu neškodí.
     Zatím vše funguje dobře a já se cítím fakt skvěle. Vím, že je to jen začátek, ale já hodlám vydržet :)

Mějte se krásně, Vaše Bublinka :)

6 komentářů:

  1. je super, že tě to baví! :)
    mě už to baví déle jak půl roku - je to úžasný :)
    posilování po zahřátí je správné! :)
    "něco hříšného" ráno neuškodí :) a je dobře, že jsi vyřadila smažené věci
    ano, vydrž! :)
    měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Kamčo :) Ale řízek na Štědrý den si neodpustím, to se nedá nic dělat :D

      Vymazat
  2. Tak jsem se včera díky tvému článku po dvou měsících zvážila a mám téměř o 3 kila míň :-) Fakt je to super pocit, že to cvičení a lepší strava opravdu k něčemu je :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsme ráda, že mé články slouží i k něčemu dobrému :D Doufám, že taky dosáhnu nějakých pozitivních výsledků :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3