čtvrtek 8. listopadu 2012

New in...Essence

     Ahoj krásky :)
dneska se Vám jdu pochlubit se svým včerejším úlovkem, ze kterého jsem totálně nadšená :) Jak jste si asi všimly, jsem ujetá na Essence, takže jsem hned běžela do DM obhlídnout novou limitku Breaking Dawn. Už na fotkách mě zaujal třpytivý pudr, ale říkala jsem si, že budeme určitě obsahovat mega třpytky a bude normálně nenositelný, ale holky...to je Vám taková nádhera, že to není možný :))



     Pudr nese příhodný název 01 Bella´s Secret. Je to dokonalá zlatá barva a já v ní vidím ještě malinkato růžového nádechu, ale to se mi nejspíš jen zdá. Třpytky absolutně neobsahuje, když ho rozetřete, na kůži Vám zůstane jen nádherný zlatý lesk. Jsem prostě unešená :)) V krabičce je ho 11 gramů, taková normální velikost :) Když jsme u té krabičky, ta je teda příšerná, ale za cenu 79,90,- nemůžu chtít víc. Mně by se třeba líbilo černé neprůhledné balení se zlatým nápisem, hned by to bylo o něčem jiném.





     Foťák tu krásu bohužel nezachytil tak, jak bych chtěla, ale doufám, že jsem Vám tento pudr alespoň trošku přiblížila :) Mám silné nutkání pořídit si ještě jeden, protože nevím, co budu dělat, až mi jednou dojde :D Už hodně dlouho mě nějaký kousek z dekorativní kosmetiky takto nenadchl.

     Mým dalším úlovkem jsou tři laky na nehty, ve starém designu. Koupila jsem je ve slevových košíčkách v Rossmannu, každý za 19,90,-



     Fotka sice není moc kvalitní, ale laky se určitě objeví v některém z mých lakovacích článků. Lak úplně vlevo se jmenuje 73 Princess Prunella a je to taková vínovo-hnědá barva s fialovými odlesky. Další je číslo 94 Gold Fever, který asi každá z Vás zná. Je složený z jemných zlatých třpyteček, sem tam se objeví i nějaký ten červený. Tento lak jsem si koupila hlavně proto, že mi připomíná Vánoce :) Posledním lakem je krásný fialový, který na fotce vypadá jako modrý :( Ve skutečnosti je to sytá fialová barva. Jmenuje se 87 Passion for Fashion.



     Z limitky Breaking Dawn mě zaujal ještě temně fialový pigment na oči, laky na nehty a rtěnka, která zanechá jen zlaté třpytečky - tu si ale nejspíš pořizovat nebudu, protože bych jí neměla kam nosit, ale tak znám se :D Popravdě jsem čekala, že přijdou s nějakou rudou rtěnkou, protože rudé rty mám s upíry prostě spojené. Ale i tak si myslím, že se tahle limitka celkem povedla :) A co Vy? Už jste něco ulovily nebo Vás něco zaujalo? :)

Mějte se krásně, Bublinka :)





19 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. A vážně je :) Ostatně je vidět z článku, jak jsem z něj nadšená :))

      Vymazat
  2. Pudr mam taky a souhlasim je uzasny!!! Jeste o nem napisu taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem nadšená sama :) Zase se jim jednou něco povedlo :)

      Vymazat
    2. jj, souhlas, to o tom zase vsichni napisou a do tydne nebude - davej pozor :))) Ale my uz ho mame :-)

      Vymazat
  3. Já jsem včera ulovila ten úžasně třpytkatej fialovej lak - snad ho o víkendu nafotím na nehtech na blog. Jsem z něho nadšená. Chtěla bych ještě ten zlatej, ale nikde ho nemůžu sehnat:( A ten pudr taky vypadá krásně! Ach joooo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten fialovej lak jsem si taky osahávala, ale nakonec jsem se přemohla, stejně pro něj asi ještě zajdu :D Ten zlatej je taky pěknej, ale já už skoro stejnej mám taky z nějaké limitky. A pudr? No to je něco neskutečnýho, honem pro něj nebo už nebude :D

      Vymazat
    2. Dnes se asi do drogerky nedostanu, ale doufám, že zítra seženu alespoň ten pudr! Jinak lak doporučuju, na nehtech je úžasnej, kamarádku jsem taky navnadila a hned pro něj běžela :-D

      Vymazat
    3. Áááá, ani mi to neříkej, že je úžasnej, to se pak neubráním :D

      Vymazat
    4. bohuzel i ja musim konstatovat, ze lak je uzasnej taky .-)) Mam fialovej a modrej a jsou fakt super - jen musis dat dve/tri vrstvy... ale ta barva je uzasnaaaaaaaaa :-) Soracicek :-)))

      Vymazat
    5. Haha, dobře ty :-D Já chci ten zlatej. Sakra, nevíte, kde by ho v Preze ještě měli? :))

      Vymazat
    6. No jo no, musím ještě pro nějaký lak, nedá se nic dělat :D... Bohužel, z Prahy nejsem.

      Vymazat
    7. ja byla na Praze 5, Galerie Butovice....

      Vymazat
  4. Ten pudr mě docela láká:)) A laky jsou super, nádherné barvy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S pudrem bych neváhala, je nádhernej, nejradši bych si koupila ještě rezervní :D

      Vymazat
  5. Já už jsem se na limitku byla podívat a na živo už mě tolik nezaujala, ale pořád přemýšlím právě o tomto pudru :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, zase takový zázrak to není, ale z pudru jsem celá hyn :D A ten fialový pigment se mi taky moc líbí :)

      Vymazat
  6. Pudr mě hodně zaujal, asi ho zkusím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3