pátek 30. listopadu 2012

KOLEKCE MÉHO MAKE-UPU - Řasenky

     Ahojky moji milí čtenáři,
po mém trošku depresivním články přišla malinká odmlka, jak jste si možná všimli. Mám teď nějaké špatné období, ale snad se to zas brzy změní :) Děkuji Vám za všechny milé komentáře a taky za přízeň. Už je Vás 47, což je pro mě úplně super :)

     Dnes přicházím s dalším šuplíčkovým článkem, ve kterém Vám představím všechny své řasenky. Není jich moc, ale přijde mi trošku zbytečné vlastnit deset řasenek, protože nevím, jak Vám, ale mně poměrně rychle vysychají.



     Své dvě nejoblíbenější řasenky jsem Vám představovala v Kosmetickém souboji tady. No, i když oblíbené...to je zapeklitější. Já s řasenkami obecně problém nemám vůbec, protože v tomhle ohledu ke mně příroda byla moc milá a nadělila mi celkem dlouhé a husté řasy. Takže je to spíš tak, že mi vyhovuje každá řasenka, která řasy vyloženě neslepuje. Mé oblíbené jsou i od Miss Sporty, protože jsou cenově hodně dostupné a mně udělají dá se říct stejnou službu, jako řasenky za 200,-



     Takže zleva můžete vidět obě Colossalky o kterých už jsem psala. Uprostřed je Pump up od Miss Sporty, která je podle mě taky super, protože má obří kartáček, který si s mými řasami rozumí. Žlutou Studio Lash od Miss Sporty taky určitě znáte, je to ta s banánkovým kartáčkem a jsem si jistá, že jí mnoho z Vás taky vlastní. Tahle asenka řasy suprově oddělí. No a poslední je voděodolná od Essence, kterou jsem si pořídila, když Essence pročišťovalo sortiment za 30,-. Chtěla jsem nějakou vodě odolnou jednak na léto, do bazénku, ale také na zimu. Když sněží, používám obyčejnou řasenku a přetáhnu jí vodě odolnou. Myslím, že žádná z nás nemá ráda rozpatlanou řasenku po celém obličeji jen kvůli sněhu. Tahle řasenka je celkem fajn, řasy neslepuje, ale ten kartáček se mi moc nelíbí.

     No a vítězem dnešního šuplíčku se překvapivě stává:


Bubble.

9 komentářů:

Děkuji za každý komentář <3