čtvrtek 15. listopadu 2012

Colossal Volum´ express Mascara VERSUS Colossal Volum´ express Mascara Cat Eyes

     Krásné ránko dámy,
rozhodla jsem založit novou rubriku Kosmetické souboje. V této rubrice budu vždy porovnávat dva produkty a na závěr vyhlásím vítěze :) Snad se Vám nová rubrika bude líbit a doufám, že se k ní budete rádi vracet :)

     Dnes jsem se rozhodla porovnat dvě řasenky Maybelline, a to Colossal Volum´ express Mascara (aby jsme se lépe orientovali rozlišila jsem je barvami, které jsou na jejich obalech) a Colossal Volum´ express Mascara Cat Eyes.



     Nejprve jsem si pořídila Colossal Volum´ express Mascara, musela jsem jí vyzkoušet, když jí každý tak chválil :)) Už jsem několikrát psala, že s řasenkami nemám nějaké problémy, protože už od přírody mám řasy docela dlouhé a husté, ale tato řasenka mi moc vyhovuje, protože řasy pěkně rozčeše a oddělí, má hustý a velký kartáček, který je fajn.



     Minulý týden jsem si koupila i druhou verzi řasenky Colossal Volum´ express Mascara Cat Eyes. Myslela jsem si, že se tyto řasenky liší jen kartáčkem, ale kupodivu, ačkoli mají stejnou lahvičky, liší se i jejich objem. Fialová má 10,7 ml a oranžová 9,5 ml.




srovnání kartáčků

     KARTÁČKY nebo štětečky, jak chcete :) 
Colossal Volum´ express Mascara - kartáček je hustý, velký, se spoustou malých štětinek. Myslím, že se spíše hodí pro delší řasy. Kartáček dobře pročesává, není ale moc ohebný.
Colossal Volum´ express Mascara Cat Eyes - kartáček je o poznání menší, má méně štětinek, je zahnutý a též není moc ohebný. Myslím, že se hodí jak pro dlouhé, tak pro krátké řasy.

     OBSAH
Vždycky jsem se domnívala, že jsou tyto řasenky plněny stejným obsahem a rozdíl je pouze v kartáčcích, ale nejspíš jsem se mýlila, protože Colossal Volum´ express Mascara celkem dost zapáchá. Jedná se o takový chemický silný smrad, naštěstí nečichám očima a řasy mi po ní nevypadaly, tak to snad není takový problém :D Colossal Volum´ express Mascara Cat Eyes je cítit také, ale zápach je mnohem slabší a ne tak intenzivní.


před nanesením řasenek


Colossal Volum´ express Mascara                                            Colossal Volum´ express Mascara Cat Eyes

     Doufám, že je z obrázku pochopitelné, že na mém pravém oku je řasenka fialová a na levém oranžová :)

                       
Colossal Volum´ express Mascara 


Colossal Volum´ express Mascara Cat Eyes

     Nevím, jestli je to z obrázku patrné, ale podle mě Colossal Volum´ express Mascara Cat Eyes řasy více pozvedne a protáhne, za to Colossal Volum´ express Mascara zase řasy lépe pročeše.

     Vítěze je pro mě opravdu těžké určit, ale dnes se jím stává Colossal Volum´ express Mascara Cat Eyes. Síly byly opravdu vyrovnané, vítězce gratuluji :))

     Doufám, že se Vám nová rubrika líbí. Dejte mi třeba vědět do komentářů, jestli mám podobné články i nadále připravovat :)

Bublina :)




10 komentářů:

  1. zajimave.... tak asi priste zkusim tu kocici :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Rubrika super! :) Ale popravdě já na ty Maynellinky moc nejsem, nikdy mi žádná nesedla a nemám už chuť je zkoušet. Ale na Tobě vypadají božsky - ty máš ale kukadla! :-o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Mně většinou sedne každá řasenka :) A děkuji, oči jsou jediná věc, se kterou jsem na sobě fakt spokojená :D

      Vymazat
  3. nepatrný rozdiel tam je, ale ja som s touto maskarou nemala dobré skúsenosti, určite by som do nej nešla...

    OdpovědětVymazat
  4. Tú mačaciu som už dávnejšie chcela vyskúšať len ma od nej dosť ľudí odradilo. Ale ako teraz pozerám asi sa do nej pustím!:D super rubrika:)

    http://thedngzone.blogspot.sk/ pomôžeš rozbehnúť stránku? dakujeme. ja ťa už odoberám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tenhle článek mě moc bavil, určitě víc takových :)!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3