sobota 27. října 2012

Sephora - Highlighting compact powder

    Krásné víkendové dopoledne :)


     Myslím, že tento nádherný rozjasňující pudr zná asi každá z Vás. Já po něm dlouho toužila, ale až teď jsem neodolala :)


     Pudr mám v odstínu rose.pink. Mají ještě jednu verzi, která je jakoby do bronzova, ale růžová je růžová :) Pudr má celkem bytelné balení, které mám někdy problém otevírat a bojím se, že víčko urvu. Raději ho proto nedovírám úplně.


     Design kytiček, který je v tlačený do samotného pudru je prostě cute :)) Škoda, že nevydrží věčně :( Pudr úplně dokonale voní. Je to taková čistá pudrová vůně a nevím proč, strašně mi připomíná mé dětství, možná mi mamka prdýlku zasypávala pudry od Sephory :)))





     Konzistence pudru je taková jakoby trošku máslovitá. Pudr je samozřejmě sypký, ale dle mě má takový máslovitý ocásek :) Malinko práší, ale není to nic příšerného. Výdrž by podle mě mohla být trošku delší. Používám do nad lícní kosti (tam nevydrží tak dlouho), pod obočí (výdrž je o něco lepší) a někdy do koutků očí (tam mi nevydrží dlouho nic). Po nanesení je barva do stříbrna s lehkým růžovým podtónem.



     Třpytky v pudru by také  mohly být o něco menší, musíte si dávat pozor, kolik ho nanesete. Nepotřebujeme přilákat straky z nejbližšího okolí, že? :) Já jsem s tímto rozjasňovačem ale spokojená, po rozmazání nechá spíš už jen hezký lesk. Cena pudru je 320,- to sice není úplně málo, ale myslím, že vydrží opravdu hodně dlouho.

Bublinka :)

6 komentářů:

  1. Ty kytičky jsou vážně roztomilé :). Je škoda, že nad lícníma kostma moc nevydrží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná je to ale trošku tím, že si furt sahám na obličej :D

      Vymazat
  2. ano, taky zapasim s oteviranim :-) A taky ho nekdy soupnu do vnitrniho koutku a taky miluju ty kyticky :-) Myslim, ze tenhle se fakt povedl.

    Jsem rada ze i nekdo jiny ma problem s oteviranim - nez jen ja :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, taky jsem moc ráda, že v tom nejsem sama :))

      Vymazat
    2. Nevim jake je Tve ctene jmeno, tak doufam, ze Te "Bublinka" neurazi: http://www.blondatejsvet.cz/2012/11/recenze-sephora-highlighting-compact.html

      Vymazat
    3. Určitě neurazí, moc děkuji za zmínku :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3