pondělí 29. října 2012

Rimmel Stay Matte Foundation

Krásné pondělí,

     no otázkou je, jestli pondělí může být krásné :D Ale to si necháme na jindy :)) Dneska jsem si pro Vás připravila recenzi profláklého make-upu od Rimmelu.


     Tento make-up jsem, asi jako většina z vás, zakoupila spolu s velmi oblíbeným pudrem Stay Matte za 119,-. Mám ho v odstínu 200 Soft Beige, což je barva vhodná na mou pleť právě na zimu.

    Make-up by Vám po dobu 12- ti hodil měl zajistit kontrolu nad lesklou pletí, složení je bez parabenů - což je pro mě v poslední době velmi důležitá inrofmace, neobsahuje olej a zajištuje matný konečný finiš :)
   
     Takže shrňme si to: 12 hodin mi jisto jistě nevydrží, avšak spolu s pudrem Stay Matte pleť zmatní celkem hezky. Díky své konzistenci podle mě pleť tolik nezatěžuje je takový lehký, příjemně se roztírá. Krycí schopnost má menší, než střední. Mám pocit, že slouží spíš k tomu, aby pleť sjednotil a zmatnil, takže pokud trpíte na akné, tak ho určitě neschováte.




     Závěrem bych napsala, že tento make-up podle mě stojí za vyzkoušení, ale rozhodně nečekejte, že Vám zakryje zarudlá místa nebo pupínky. Cena odpovídá kvalitě.

Bublina :)

8 komentářů:

  1. jj, i ja ho dostala k pudru. Mam na nej stejny nazor jako ty. Ale neurazil me - fakt ho pouzivam a docela rada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já po něm budu sahat jen v tu chvíli, když budu bez pupínků, protože vážně moc nekryje :(

      Vymazat
  2. Tak jsem teď docela ráda, že jsem akci nepodlehla, protože uvítám vyšší krytí, ani ne kvůli pupínkům, ale asi protože jsem přesvědčená, že mám naprosto příšernej xicht :D :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosím tě :) Každopádně na pupínky vážně není.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Teď už to celkem chápu, není hold pro každou pleť, ani ne moc pro tu mou, v poslední době komplikovanou.

      Vymazat
  4. Krásná recenze, už jsem na tento make-up četla spoustů recenzí. Já sice make-upy nepožívám, ale toje jedno :D. Jinak krásný blog.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3