neděle 28. října 2012

Giordani Gold - Jewel Lipstick

Krásné nedělní odpoledne,

      tak jak se pořád máte krásky? Já tak nějak smíšeně, před pár týdny jsem Vám psala o své zraněné noze. Když už to s ní vypadalo tak nějak dobře, sundali mi sádru, zranila jsem si i nohu druhou :( Jsem tele vím. Říkám si, jestli mě snad někdo neproklel, celých dvacet dva let nic a teď tohle :(
      Ale dost stěžování, dnes Vám chci něco povědět o rtěnce z Oriflame :)


Zabalená je v krásné luxusně vypadající zlaté lesklé krabičce.
    
     Rtěnku jsem dostala od mamky, jelikož si objednávala parfém, k němuž tahle rtěnka byla za 45,-. Mamča rtěnky nenosí, proto skončila u mě :) Skutečná cena je 309,- což mi přijde poněkud přemrštěné, za tyto peníze bych si jí asi nepořídila. 
    


     Po rozdělání krabičky na mě vykoukla krásná zlatá rtěnka se vytlačovaným vzorem na spodní části. Obal je kovový a opravdu super bytelný. Na první pohled vypadá vážně skvěle.



    Mám jí v odstínu Dusky Nude, což je taková červeno-růžovo-hnědá teplá barva. Nejsem na moc výrazné rtěnky, jelikož jsem spíše zvyklá si výrazněji líčit oči. Tento odstín mi proto vyhovuje třeba jen s černými linkami. Konzistence je krásně krémová, roztírá se dobře a má takové střední krytí. Výdrž je podle mě celkem dobrá, nějaké to napití vydrží s přehledem. Myslím, že někomu by její konzistence mohla vadit, jelikož je opravdu trošku mastnější.




CO ŘÍKÁ VÝROBCE?
     Kašmírově hebká rtěnka obsahuje směs účinných zvláčňujících ingrediencí a celý den hydratuje rty. Intenzivní barvy v klasických odstínech mají střední krytí s přepychově krémovým efektem, který vydrží celé hodiny bezvadný. V kovovém designovém pouzdře. 4  g....Zdroj


     Tuto rtěnku myslím můžu s čistým svědomím doporučit. Sice nevydrží hodiny, jak slibuje výrobce, ale patří mezi mé "lepší" rtěnky. Máte s ní nějaké zkušenosti? :)

Bubble :)

4 komentáře:

  1. Za tu cenu (původní) bych si jí nepořídila :). Já jsem už skoro 18 let neměla zlomeninu ani naraženinu, tak jsem zvědavá kdy to u mě přijde, ale jestli, tak to taky bude všechno najednou :D. Já to mám zase tak, že jsem děsně dlouho happy, a pak se se*e na co se podívám :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rory, zaklepej si na dřevo, ať ti nic nepřijde :)) Taky mám takový houpací období, jednou dole, jednou nahoře :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář <3