pondělí 17. září 2012

Sněhurkové

     Ahoj holky,
rozhodla jsem se, že založím novou rubriku o nehtech a lakování :) V prvním příspěvku se budu věnovat dvěma lakům ze "Sněhurčí" kolekce od Essence a mému tradičnímu podkladovému laku od Miss Sporty :)


Miss Sporty Expert Manicure:
     Tento lak používám jako podkladový a také jako vrchní (ačkoliv si teď uvědomuji, jestli to dělám vůbec správně, ale funguje mi to :D). Dobře se mi lakuje a velmi rychle zasychá, navíc nehtů dodá hezký lesk. Stál něco kolem 60,- v drogerii Teta :)

Essence Snow White odstín 05 Sneezy:
     Tenhle lak jsem si pořídila ve výprodeji v DM za 24,90,-. Laky patří zrovna do kategorie těch kosmetických výrobků, do kterých nejsem ochotna tolik investovat, proto si je většinou kupuji právě ve výprodejích. Není to samozřejmě pravidlem, pokud se mi nějaký opravdu líbí, koupím ho za plnou cenu :)
     Sneezy je hnědý s malilinkatými stříbrnými třpytečkami. Ačkoliv bych si někdy nemyslela, že budu nosit hnědý lak, tento se mi líbí opravdu hodně :) Lakuje se velmi dobře, kryje v jedné vrstvě, ale vždy dávám dvě, schne průměrně rychle :) Zatím nevím, jak dlouho vydrží, lakovala jsem se s ním včera poprvé a navíc mám na nehtech lak tak maximálně tři dny, takže to moc nemohu soudit.

Essence Snow White odstín 02 The Huntsman:
     Huntsmana mám nečekaně také z výprodeje, kupovala jsem ho současně s lakem zmíněným výše a to za 29,90,- Ihned, jak jsem ho viděla, bylo mi jasné, že je nejraději budu nosit spolu :) Můj přítel o mně říká, že jsem straka, protože, jak se něco třpytí, musí to být moje a jinak to nebylo ani s tímhle lakem :) Taky se mi lakuje pěkně, schne celkem dobře, ale to odlakovávání je hell, ale tak to s třpytkami bývá.




                                Bublina :)

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář <3