pondělí 17. září 2012

Sádrový pozdrav

Ahoj kočky,
     tak jak jste strávily víkend? Já nic moc, musím pořád ležet nebo nepohodlně sedět, jelikož mou pravou nohu zdobí nechodící sádra..no jo, když je člověk tele jako já :D  Celý den prohlížím blogy a videa nebo čtu knížky, které nestíhám číst ve školním roce (aspoň k něčemu je to dobrý :)). A tak jsem tak trochu přemýšlela, že pro Vás vymyslím nějakou giveaway. Nebudu Vám lhát - chtěla bych svůj blog trošku zviditelnit, ale hlavně Vás chci podarovat za Vaši přízeň :)
     Kdyžtak mi do komentářů napište, o co by jste chtěly soutěžit :)

Mějte se krásně :)


3 komentáře:

  1. Nikdy jsem sádru neměla a doufám že mít ani nebudu, vůbec ti to nezávidím.. ať se nožka brzy zahojí!:-)
    Udělat giveaway je dobrý nápad, určitě nějaký zviditelnění způsobí:) a jaký dárek do něj? Co třeba takový ty pleťový masky v "sáčcích"? Prodávají je snad v každé drogerii a cenově jsou celkem přijatelné.
    Ke komentáři na mém blogu mě napadá jen jediné.. někdo odpočívá u cvičení, třeba jako já:) je to pro mě relax. Tím ovšem neříkám,že si taky nehajnu k nějaký pěkný pohádce.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za milý komentář :) S těma maskama je to dobrý nápad, ale musím počkat, až dostanu sádru chodící, abych se dostala do drogerie :D
    To máš pravdu s tím sportem :) Já jsem totiž od přírody nesportovní typ :D Ne, že bych nikdy necvičila, ale raději doma sama, než před lidma, mám asi nějaký blok nebo tak něco, ale je mi to hrozně proti srsti. Nestačí, než závidět, že umíš při sportu relaxovat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář <3